За My Policeman се говори доста усилено през последните месеци

...
За My Policeman се говори доста усилено през последните месеци
Коментари Харесай

Хари Стайлс ще срещне неочаквана любов

За My Policeman се приказва много интензивно през последните месеци и упованията към кино лентата стават все по-големи. Дори се носят клюки, че играта на Хари Стайлс е толкоз добра, че може да му обезпечи номинация за Оскар.
 “Елвис”, Хари Стайлс, Баз Лурман и за какво режисьорът се отхвърля от концепцията да предложи роля на музиканта
На кой артист му се размина ролята на Елвис

Разкритието на режисьора Баз Лурман

Това са съществени изказвания поради обстоятелството, че актьорската кариера на Стайлс не е изключително богата. А и като цяло той не е артист, а реализатор. Въпреки всичко, упованията към кино лентата са налице.

Наскоро бе пуснат първи взор към My Policeman, само че тези няколко фрагмента се оказаха единствено загрявка за тийзъра, който бе пуснат в интернет пространството.

Той не ни коментира кой знае какво от историята, само че пък фрагментарно нахвърля подиуми, които ни дават да разберем, че ще бъде с напрежение. И няма по какъв начин да е иначе, когато намирането на същинската обич е на дневен ред.

В My Policeman Стайлс ще влезе в ролята на служител на реда Том Бърджис, ще изиграе музейният куратор Патрик Хейзълууд, а Ема Корин ще е брачната половинка на Том - Марион Тейлър. Действието ще се развива в Брайтън през 50-те години на предишния век, когато хомосексуалността е била противозаконна.

Но това не може да спре Том, който се включва в Патрик. Тяхна обич обаче, с изключение на неразрешена от закона, може да се окаже невъзможна и по доста други аргументи. В една от сцените от филмовия откъс да вземем за пример виждаме горяща полицейска униформа...
 Хари Стайлс, My Policeman, голите подиуми във кино лентата и ще го забележим ли изцяло гол в него
Ще забележим ли Хари Стайлс чисто гол на екран

Начинът му на обличане може и да е ексцентричен, само че...

My Policeman ще бъде пуснат в определени кина от 21 октомври, а в Amazon Prime Video ще бъде наличен от 4 ноември.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР