За морала в политиката и как депутати от Продължаваме промяната/ПП/

...
За морала в политиката и как депутати от Продължаваме промяната/ПП/
Коментари Харесай

Стоян Теслаков: Грозното лице на ПП са похватите насъскване на медии и пускане на опорки

За морала в политиката и по какъв начин депутати от " Продължаваме промяната " /ПП/ употребяват медии, с цел да си подсигуряват поддръжка в зала, Tribune.bg беседва с депутата от " Възраждане " Стоян Теслаков.

Г-н Теслаков, за първи път политик във ваше лице излезе и призна от парламентарната естрада, че е заплашван с медии?

В края на предходното 47-мо Народно заседание, когато трябваше да гласуваме оставката на Никола Минчев като ръководител на Народното събрание, тогава господин Росен Костурков от Политическа партия пристигна в пленарна зала и ни предизвести - " Ако не гласувате с нас и не ни подкрепите, ще кажем на нашите медии да разгласят, че сте дружно с ГЕРБ и Движение за права и свободи ". И фактически, още на идващия ден от огромни малките екрани и електронни уеб сайтове стартира да се внушава, че ние сме надали не коалиция с тези партии. Това е огромна неистина и отврати доста хора да гласоподават.

Казвате, че сте изгубили гласоподаватели поради тази конспирация?!

Така е, само че това не може да бъде изчислено.

От доста години се приказва, че медиите се употребяват като бухалки, само че в този момент го виждаме едно към едно?!

Не мога да си показва каква смяна са те /партия ПП/ в случай, че употребяват похвати като насъскване на медиите, деформиране на гледни точки, стартиране на опорки, а сякаш се борят с тях. Това е грозното лице на " Продължаваме промяната ".

Стресна ли Ви израза " нашите медии "?

Интересно ми е кои са техните медии в случай, че ние от " Възраждане " нямаме медия. Аз видях, че националните малките екрани ѝ пригласяха и се стараеха да отразят " Възраждане " в колкото се може по-негативна страна. Ние видяхме злоупотребата с власт и състояние в доста други връзки - в Народното събрание прокарваха решения на болшинството и тъпкаха опозицията, използваха медиите, с цел да внушават тяхната позиция. А в този момент на изборите не можаха да се задържат и заплетоха политическата обстановка още повече.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР