За момента няма сигнали за местонахождението на заподозрения Зайков. В

...
За момента няма сигнали за местонахождението на заподозрения Зайков. В
Коментари Харесай

От Последните Минути: България Спря! Преди Малко Специалните Части В Костенец Ужасени Откриха

За момента няма сигнали за местонахождението на обвинения Зайков. В петък вечерта в полицията са постъпили нови сигнали за местонахождението му, той обаче не е открит при претърсванията на посочените места.

" Предполагаме, че е в региона, нямаме данни да е напускал страната. Напълно е допустимо да се укрива толкоз дълго време, кадърен е да оцелява самичък, може да няма помагачи, това са главните данни, които сме си извели след разбор на доказателствата ", добави основният секретар.

Виж ощеДронове, кучета и хеликоптер дирят Зайковкрай Костенец

Гл. ком. Иванов съобщи още, че службите имат съмнение, че обвиненият за убийствата на някогашната си половинка и съседа си се укрива в региона на Костенец. Затова и невижданата интервенция там ще продължи.

" Продължаваме да правим претърсвания. Термокамерите са включени още от първия ден на интервенцията. Целият разполагаем запас на Министерство на вътрешните работи е зает. Няма данни да е направена връзка с роднините ", съобщи основен комисар Иванов.

Той е уверен, че от Министерство на вътрешните работи не са подценили обстановката. " Продължаваме да си вършим работата, имаме доста следи, които ни насочват. Ще създадем всичко допустимо да бъде открит ", приключи комисарят.

Все още не са подготвени експертизите, които ще потвърдят Зайков ли е причинителят и на двете изтезания. Полицията отхвърли слуховете за лист с набелязани възможни жертви на търсения. Под защита обаче остават хора, които се считат за застрашени.

Продължаващото повече от седмица търсене обаче стартира да провокира неодобрение измежду жителите на Костенец. Зрител на bTV изпрати клип, в който твърди, че кучето му е било простреляно при претършуване на парцела му. Появиха се и сигнали за разрушени порти на парцели.

" Разбити са единствено порти на необитаеми къщи по време на претърсването. Нямам данни за простреляно куче ", съобщи основният секретар на Министерство на вътрешните работи.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР