За момента никой никаква информация не ни споделя. Чакаме отговор

...
За момента никой никаква информация не ни споделя. Чакаме отговор
Коментари Харесай

Близки на издирван: Какво съобщи българският щаб за ферибота? Все едно нямат българи в Гърция

За момента никой никаква информация не ни споделя. Чакаме отговор да ни дадат. Би трябвало към обяд да има нова информация. Не са спрели да търсят оживели, мощно се надяваме да има. Това разясниха околните на един от търсените Димитър Бояджиев Кристиян и Янита Бояджиева в ефира на бТВ.

" Българските управляващи, пробвах се да се свържа над 30 пъти с щабската линия. Звънял съм вечерта и денем, тъй като времето мина и напрежението пораства. Аз персонално не съумях да се свържа. Българският щаб пристигна до дома ми, с цел да изиска информация, тъй като самите те нямат такава. И ни споделиха, че те не знаят защо са тук, да ги въведа и да получат информация ", разяснява Кристиян Бояджиев.

" Нямаше никакъв резултат да чакаме информация от българските малките екрани в петък. Няма група, в която да съм разгласила. Тези, които пожелаха да отговорят ми споделиха, че не са го виждали и нямат информация. Техният щаб не мога да схвана какво тъкмо заяви. Все едно ги няма - те нямат българи в Гърция ", сподели Янита Бояджиева.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР