„За момента не е обсъждано Зеленият сертификат да бъде въведен

...
„За момента не е обсъждано Зеленият сертификат да бъде въведен
Коментари Харесай

Лорер: Ние сме неочаквано богати, пари има за най-различни мерки

„ За момента не е обсъждано Зеленият документ да бъде въведен за цялата администрация. Министерството на нововъведенията, когато се конституира, също ще вкара зелен сертификат”, разяснява той.

„ Когато си приказваме с вложители, те питат кой ще работи в нашите фабрики. Ако не сме здрави и има заплаха огромна част от популацията да не може да извършва трудовите си отговорности, това кара вложителите да се замислят дали да дойдат у нас, или да отидат в прилежащи страни, където равнищата на имунизацията е по-високо “, добави Лорер.

„ Ние сме един млад екип. Това са 4 партии, които в историята на България в никакъв случай не са работили дружно. Но съумяваме да отреагираме бързо на всички провокации, които ни се сервират. Случилото се през последните няколко дни са естествени стъпки от растежа на едно държавно управление и един тим, който би трябвало да работи още четири години заедно”, разяснява тематиката за Държавна сигурност и изявлението на министърът на защитата Стефан Янев за НАТО.

Даниел Лорер изясни и каква тъкмо ще бъде неговата служба и задачите на министерството си: „ Най-устойчивият напредък се получава, когато растем посредством нововъведения. Когато можем у нас да сътворяваме нови неща, които да движат стопанската система за дълги години напред, а не производства, които елементарно могат да бъдат преместени”.

Той е безапелационен, че растежът би трябвало да е по-голям от инфлацията, с цел да усещаме, че имаме триумф. По думите му хубавото е, че инфлацията е нещо, което се случва в целия свят. „ Никой не е изгубил позиции поради инфлацията. Най-вероятно тя ще се обърне тази зима. И ще утихне “, предвижда Лорер.

По отношение на високите цени на тока той акцентира, че не чака всеобщи банкрути: „ Смятам, че няма да има всеобщи банкрути. Програмата за бизнеса, която обявихме, е милиард, милиард и половина. Това не се е случвало в историята ни “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР