За моделите на Викторияс сикрет има чест, по-висока от статута

...
За моделите на Викторияс сикрет има чест, по-висока от статута
Коментари Харесай

Бразилката Лаис Рибейро представи суперсутиена на шоуто на Виктория сикрет

За моделите на " Викторияс сикрет " има чест, по-висока от статута им на " ангели " - да носят " Фантастичния сутиен ", " перлата в короната " на екстравагантния фешън театър. Тази година достойнството се падна на бразилската манекенка Лаис Рибейро, написа сп. " Пийпъл ".

 © фотоси: Българска телеграфна агенция
На идното шоу 27-годишната Рибейро ще дефилира като " ангел " на " Викторияс сикрет " за шести път, само че за първи път ще носи " Фантастичния сутиен ". " Никога не съм плакала толкоз през живота си - а имам дете, както когато ми оповестиха, че ще нося " Фантастичния сутиен ". Бях извънредно разчувствана. Първоначално не можах да допускам, когато ми споделиха. Беше прелестно. Кой не мечтае да носи " Фантастичния сутиен ". За мен е чест да се наредя измежду Жизел (Бюндхен), Кандис (Суейнпоъл), Адриана (Лима) и всички топ модели, които са дефилирали с него в предишното ", показа Лаис Рибейро.

" Пазех тази загадка дълго време и в този момент за мен е чест да оповестя, че ще нося " Фантастичния сутиен ", съобщи бразилската хубавица, представяйки превъзходното създание пред камерите. За представянето Рибейро беше избрала тесни черни дънки с висока талия и сребрист топ, който елементарно да разгърне и да разкрие оцененото на 2 милиона $ произведение на бижутерското изкуство.

Сутиенът " Champagne Nights " с тегло над 600 карата е направен от бижутерската компания " Муауад ". Творението съставлява комплицирана плетеница от златни листа със свързваща презрамките огърлица, осеяни с диаманти, жълти сапфири и сини топази. Изработката на " Фантастичния сутиен ", отрупан с близо 6000 скъпоценни камъни, е лишила 350 часа.
 © Българска телеграфна агенция
" Щастлива съм и съм признателна на фамилията на " Викторияс сикрет ", че ми се довери. Благодаря за поддръжката и на всички близки, другари и фенове ", добави Лаис Рибейро. Тази година екстравагантният театър за първи път ще бъде проведен в Шанхай, Китай. Около 50 хубавици ще вземат присъединяване в блестящото дефиле. Шоуто ще бъде излъчено от телевизия Си Би Ес на 28 ноември и ще бъде показано в 190 страни.

В дефилето на " Викторияс сикрет " ще вземат участие " ветеранките " Адриана Лима, Алесандра Амброзио, Лили Олдридж, Стела Максуел, Тейлър Хил, както и Джасмин Тукс, на която предходната година се падна достойнството да носи " Фантастичния сутиен ", оценен на 3 милиона $. За повторно в шоуто ще вземат участие сестрите Бела и Джиджи Хадид. Очаква се на подиума да се завърнат и моделите, които неотдавна станаха майки - Кандис Суейнпоъл и Бехати Принслу. Сред дебютантките като " ангели " на " Викторияс сикрет " е Амилна Естевао.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР