За мнозина вероятно е трудно, да не кажем дори невъзможно,

...
За мнозина вероятно е трудно, да не кажем дори невъзможно,
Коментари Харесай

Амал – жената, заради която най-прочутият ерген на Холивуд мина под венчилото

За мнозина евентуално е мъчно, да не кажем даже невероятно, да си показват, че измежду представителите на блестящия Холивуд има и такива, които в действителност въобще не са желали да бъдат част от него. И все пак това е самата истина. Една от тях да вземем за пример е прелестната Амал Клуни, която въпреки в никакъв случай да не е търсила елементарен път към славата, предоставяна от Меката на киното, въпреки всичко се е озовала в нейните лимити, въведена през тежките ѝ врати от своя брачен партньор, определян като една от най-големите звезди на седмото изкуство. Именно любовта, която и до през днешния ден изпитва към него, ѝ отрежда непокътнато място както на аления килим, по този начин и под светлините на прожекторите, поставяйки я паралелно до величията на една именита промишленост, в която другояче няма упоритостите да се изявява.

Да, половинката на Джордж Клуни изобщо не жадува да гради име по снимачните площадки, а в правосъдните зали, само че това надалеч не значи, че е непозната за тези, населяващи средите, в които ѝ се постанова да се движи, придружавайки своя мъж по разнообразни събития. Нещо повече, въпреки специалността ѝ да не се развива пред обектива на камерата, тя е считана за една от най-привлекателните дами в света на шоубизнеса, нищо че връзката ѝ с него е косвена. Нейният облик може и в никакъв случай да не се появи на огромния екран и все пак като че ли всички го познават повече от добре, защото папараците я дебнат на всеки ъгъл. През годините нейни фотоси са попадали на страниците на всевъзможни издания, предизвиквайки автентичен екстаз у техните читатели, трансформирали се в нейни фенове. Точно по този начин, очарованието на брюнетката е толкоз огромно, че то накара даже артистът, добил известност още през 90-те години на предишния век с присъединяване си в сериала " Спешно поделение ", да захвърли ергенския си обет, с цел да постави подобен за безконечна честност, обвързвайки живота си с нейния.

Нещо повече, откогато двамата си споделиха " Да " един на различен, той обърна нова глава в персоналната си история, загърбвайки доста от написаното в предходните, като все по-рядко се появява в медийното пространство, посвещавайки се на своето семейство. Разбира се, това не значи, че се е отказал от кариерата си, а просто, че към този момент не е я слага преди всичко, определяйки я като собствен главен приоритет. Не, за него сега най-значими са двете му деца - близнаците Ела и Александър, както и несъмнено, жена му Амал, която преди ден посрещна своя 45-и рожден ден.

Сега, с цел да отбележим празника ѝ уместно, считаме да ви разкажем малко повече за нея, защото тя несъмнено е персона, която заслужава внимание. И по този начин...
Снимка: Getty Images
Амал Аламудин, чието първо име на арабски език значи " вяра ", се ражда на 3 февруари 1978 година в ливанската столица Бейрут в уважаваното и заможно семейство на Рамзи Аламудин, който е учител в локалния университет, основал след това туристическа компания, и политическата журналистка Бария, работеща като редактор в " Al-Hayat ", учредила компанията за връзки с обществеността " ICE PR ". Поради затруднения с бременността, майка ѝ прекарва последните си два месеца от нея в болница. Състоянието ѝ е толкоз тежко, че в даден миг лекарите се притесняват, че е изцяло допустимо да загуби бебето, само че тя не стопира да има вяра, че фантазията ѝ да държи детето в обятията си ще се сбъдне. За благополучие тъкмо по този начин става. Съпрузите към този момент имат една по-голяма щерка - Тала, а също така Рамзи има двама сина от първия си брак.

Две години след появяването на Амал, поради Гражданската война, избухнала по-рано в тяхната страна вследствие на така наречен Черен септември, фамилията взема решение да се реалокира. Така те се озовават в Обединеното кралство, установявайки се в графство Бъкингамшър, където бъдещата адвокатка, бореща се за човешките права, пораства надалеч от споровете в нейната татковина, както и следствията от тях.

Момичето посещава девическата гимназия на Литъл Чалфонт, преди да постъпи в университета. След това учи в колежа " St Hugh`s ", Оксфорд. Завършва с бакалавърска степен по юриспруденция през 2000 година, а на идната година постъпва в Юридическия факултет на Нюйоркския университет, с цел да учи за магистърска степен по право. Тя получава мемориалната премия на Джак Дж. Кац за високи достижения в законодателството. Докато следва във висшето образователно заведение, Амал работи един учебен срок в офиса на Соня Сотомайор, тогава арбитър в Апелативния съд на Съединените щати и член на юридическия факултет на Нюйоркския университет.

Брюнетката може да практикува право в Съединените щати и Англия. Тя е призната в адвокатската гилдия в Ню Йорк през 2002 година, след което е призована в адвокатската гилдия на Англия през 2010 година Освен това е практикувала в интернационалните съдилища в Хага.

Започва работа в адвокатска фирма " Sullivan & Cromwell " в Ню Йорк, където в продължение на три години е част от групата за престъпна отбрана и следствия, а описът ѝ с клиенти включва " Enron " и " Arthur Andersen ". Завършила е правосъдно деловодство в Международния съд през 2004 година, работейки при арбитър Владлен С. Верещетин от Русия, арбитър Набил Елараби от Египет и арбитър Франклин Берман от Обединеното кралство. Впоследствие се озовава в Хага, където попада в офиса на прокурора в Специалния арбитражен съд на Организация на обединените нации за Ливан и в Международния углавен арбитражен съд за някогашна Югославия.

Следващите години Амал натрупа от ден на ден достижения в професионален проект, утвърждавайки се като един от най-хубавите и надарени адвокати в своята сфера, до момента в който един ден ориста не взема решение, че е настъпило времето да обърне внимание на персоналния си живот, доказвайки се като една от най-отдадените и любящи съпруги... Първата им среща с Клуни се състои през 2013 година, а мястото, на което се организира, е неговата къща, ситуирана на брега на езерото Комо. Тогава, в разгара на лятото, Аламудин пътува за Кан, само че взема решение да се отклони от маршрута, с цел да се види с другар в Италия. Именно с него прекрачва прага на парцела, благосъстоятелност на холивудската звезда. Любопитен факт е, че малко преди този момент артистът получава позвъняване по телефона от своя сътрудник, който му декларира, че е срещнал жена, за която е уверен, че клиентът му ще изиска да се ожени. Освен това той му споделя, че ще се запознае с нея още същата вечер. Както и става... Двамата прекарват цяла нощ в диалози дружно с родителите на носителят на премия " Оскар ", които в оня интервал му гостуват.

Въпреки че Джордж харесва Амал от пръв взор, както нееднократно е споделял в свои по-късни изявленията, той по този начин и не я кани на среща незабавно. В интерес на истината, минават цели три месеца, преди да го стори, като през тях те поддържат връзка по... имейл. Комуникацията им най-сетне минава от виртуалното пространство в действителността, когато той идва в Лондон. Именно тогава я кани на вечеря в ресторант. В заведението обаче те не остават незабелязани, като на потегляне пред изхода ги чака цяла навалица от папараци, чиито фотоапарати провокират същинска стихия от светкавици. Ситуацията обаче въобще не смущава ливанката, откраднала към този момент сърцето на американеца, който с всяка минала секунда хлътва по нея все по-силно. Спокойствието, което Аламудин демонстрира в тази другояче нетипична за нея обстановка, впечатлява още повече Клуни, затвърждавайки неговото предпочитание да бъдат дружно, макар страховете му, че тя едва ли споделя мощните му усеща, най-много заради разликата им във възрастта, обхващаща съвсем две десетилетия.

Въпреки първичните си опасения, които след това схваща, че са неправилни, той остава в английската столица още шест седмици, по този начин дава опция на влечението им последователно да прерасне в обич. След като прелита океана, с цел да се върне вкъщи, той схваща, че не може да бъде дълго време без нея. Ето за какво я убеждава да прекарат коледните празници дружно в мексиканския курорт Кабо Сан Лукас, където се сближават още повече. Няколко месеца по-късно отпътуват за Кения, където той към този момент е изцяло сигурен, че сътрудникът му е бил безусловно прав, казвайки му, че Амал ще бъде тази, с която той ще желае да застане пред брачния олтар.

Без да губи каквото и да било време, седмици след завръщането им от страната в Източна Африка, Джордж предлага брак на избраницата си. Прави го, като след вечеря я моли да му даде запалката за свещи, а когато тя отваря чекмеджето, в което по принцип я държат, открива, че в него има единствено пръстен. Въпреки това не му отдава огромно значение, до момента в който не се обръща към обичания си, установявайки, че той стои на едно коляно пред нея. Едва тогава схваща какво се случва. Миг по-късно Джодж я пита дали желае да се омъжи за него. Въпреки нетърпението, с което той чака да разбере нейния отговор, тя напълно не бърза да му до даде, гледайки ненадейно ту към него, ту към бижуто, повтаряйки с изненада: " О, Боже! ". И по този начин минават цели двадесет минути... В последна сметка звездата от " Бандата на Оушън " ѝ споделя: " Виж, аз доста те обичам и желая да се оженя за теб, само че към този момент не съм млад, с цел да заставам прекомерно дълго в тази поза ". След това най-накрая чува заветното " Да ".

Така на 27 септември 2014 година двамата минават под венчилото във Венеция. Грандиозната женитба, която провеждат, може да се мери по великолепие само с тази на принц Уилям и Кейт Мидълтън, чиято гала се състои три години по-рано. Булката избира да се довери на дизайнера Оскар де ла Рента за своята приказна рокля, отличаваща се с деколте и дълъг шлейф от тюл. Тя е сигурна, че само той би съумял да сътвори тоалет, който изцяло ще дава отговор на елегантността на сантименталното събитие. Гражданската гала е след два дни в Голямата зала в двореца на дожите във същия италиански град, до който младоженците идват с лодка, украсена с надпис " Amore ".

След това съпрузите прекарват първите две седмици от медения си месец в къща на село, ситуирано в Южен Оксфордшир, която е първата огромна взаимна покупка на двойката. Само че Джордж и Амал провеждат още един празник, с цел да отбележат съюза си, който се организира във Англия. Тържеството е много по-скромно, събирайки стеснен кръг от хора в хотел " Danesfield House ".

Двамата стъпват за първи път дружно на аления килим по време на седемдесет и втората гала по връчването на оценките " Златен глобус ", провела се в Бевърли Хилс през януари 2015 година Същата вечер, до момента в който получава своята почетна статуетка, Джордж произнася трогателна тирада от сцената. Въпреки че в по-голямата си част тя е отдадена на атентата в Париж, случил се не доста преди този момент, в нея той отрежда особено място и на половинката си: " Странно нещо е да намериш индивида, който обичаш, изключително в случай че си го търсил цели петдесет и две години. Амал, откакто алхимията ни сплоти, не бих могъл да се гордея с нищо повече от обстоятелството, че съм твой брачен партньор ", споделя той.

Думите си той потвърждава три години по-късно, когато телевизионната водеща Джули Чен прави ненадейно изказване в токшоуто си: " Бионсе не е единствената суперзвезда, която сега чака близнаци. Честито на Джордж и Амал Клуни! ", афишира а тя в ефир. По-късно тази информация е доказана от сътрудника и другар на бъдещия татко, и по-точно артиста Мат Деймън

Близнаците на двойката се раждат на 6 юни, като представителят на фамилията удостоверява новината, проявявайки възприятие за комизъм: " Близнаците Ела и Александър се родиха тази заран. Майката и нейните бебета са здрави, щастливи и се усещат отлично... За разлика от Джордж, който сега приема успокоителни, само че би трябвало до няколко дни да се възвърне ", споделя той.

Три месеца след появяването на наследниците им, съпрузите дават изявление пред " The Hollywood Reporter ", разказвайки пред медията по какъв начин бебетата са трансформирали радикално тяхното всекидневно всекидневие.

" Справям се отлично със промяната на памперсите. Никога не съм предполагал, че ще пожъна триумф в тази работа... Трябва да видите по какъв начин ме гледат приятелите ми, до момента в който я правя. Смеят ми се ", споделя Клуни, заявявайки, че не съжалява: " Имах шанс в кариерата си, само че върхът беше срещата ми с идеалния сателит ", безапелационен е той.

От своя страна Амал ненадейно дава воля на възприятията си на церемонията по награждаването на Джордж от Американския кино институт. " Бях на 35 години, когато срещнах Джордж и си мислех, че в никакъв случай няма да се омъжа. Много скоро разбрах, че каквото и да се случи по-късно, в никакъв случай няма да желая да бъда с някой различен ", споделя тя.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР