За мнозина идеята за закупуване на втори дом, независимо дали

...
За мнозина идеята за закупуване на втори дом, независимо дали
Коментари Харесай

5 начина за закупуване на втори дом без първоначална вноска

За мнозина концепцията за закупуване на втори дом, без значение дали като ваканционно бягство, капиталов парцел или бъдещо жилище за пенсиониране, е привлекателна вероятност. Въпреки това първичната вноска, която нормално се изисква за обезпечаване на този желан парцел, може да бъде съществена пречка, пречейки на бъдещите купувачи да продължат напред.

В последна сметка оптималната първична вноска за жилище нормално е 20% от покупната цена. Като заложите най-малко толкоз на жилище, можете да избегнете заплащането на частна ипотечна застраховка (PMI). Освен това условията за заемане на втори дом нормално са по-строги, тъй че съществуването на пари за огромна първична вноска може да улесни отговарянето на изискванията за ипотечен заем.

Въпреки това, не постоянно е нужно да разполагайте с парите за първична вноска, с цел да закупите втори дом. Има изобретателни тактики за финансиране, които могат да ви оказват помощ да си купите втори дом без пари. По-долу ще обсъдим това, което би трябвало д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР