За много хора зодиакалните знаци са изключително важни, защото могат

...
За много хора зодиакалните знаци са изключително важни, защото могат
Коментари Харесай

Виж с коя зодия връзката ти е обречена

За доста хора зодиакалните знаци са извънредно значими, тъй като могат да ни опишат доста неща за индивида против тях. В същото време те ни дават инструкции за това кой може да бъде нашият съвършен сътрудник. Според астролозите можем да сме сигурни, че химията сред нас и хората, които ни заобикалят, може да бъде разкрита значително от нашия хороскоп. Те могат да ни кажат и кои хора би трябвало да заобикаляме, с цел да не се усещаме неловко или да бъден засегнати прочувствено, защото евентаулна връзка с представител на съответната зодия може да бъде токсична.

1. Овенът би трябвало да заобикаля Рибите

Елементът на Овена е Огън. Той е деятелен, избухлив, конкурентен и динамичен. За разлика от него, Рибата постоянно е нестабилна и чувствителността ѝ ще бъде неприятна композиция с силата, която има Овенът. Така че, в случай че започнеш връзка с човек от тази зодия, евентуално ще имаш доста проблеми и ще се чувстваш напрегната. Вземи умерено решението да си тръгнеш от него и това ще ти помогне да продължиш напред.

2. Телецът би трябвало да заобикаля Близнаците

Телецът е земен знак и се радва на физическия контакт, до момента в който Близнакът се нуждае от интелектуално стимулиране и не се интересува дали има някой до себе си. Тези хора нямат проблем да намират любовта, само че тя не е техен приоритет. Когато се влюби, Телецът ще се опита да разбере естеството на половинката си и няма нищо, което не би направил за нея. Но въпреки всичко хората, родени през юни, ще дадат крила на Телецът и ще го научат да лети и да се радва на живота подобен какъвто е, което е неповторима опция за него.

3. Близнаците би трябвало да заобикалят Девата

Връзката сред Дева и Близнаци може да се трансформира като вятъра. Докато и двамата всекидневно се стремят към обичания си човек, могат да се изгубят един в различен. Влиянието на Меркурий е това, което ще ги раздели, защото са склонни да премислят нещата, вмести да следват сърцата си.

Ако можете да се съберете и да бъдете щастливи, това ще бъде знамение, а обединяването на знаците на Въздуха и Земята ще бъде прелестно.

4. Ракът би трябвало да заобикаля Козирога

Ракът е извънредно съпричастен и страстите, които изпитва постоянно дават отговор на тези на близките и в случай че е с някой, който не го схваща, това би могло да бъде мъчително за него по доста способи. Той има съществени проблеми с намирането на точния човек, до момента в който за Козирога това е повече от елементарно. Той постоянно си мисли, че хората, които зависят от някой различен в какъвто и да било аспект от живота, са слаби и не са надежни бъдещи сътрудници.

5. Лъвът би трябвало да заобикаля Везните

Родените през втората половина на юли или първите дни на август знаят прелестно, че връзките, основаващи се на доверие, са извънредно значими за тях. За жал, Везните в никакъв случай няма да бъдат на същото мнение. Проблемът е, че тези хора могат да бъдат малко нечестни към своите близки, неумишлено в множеството случаи. Както споделя хороскопът, те желаят да покажат всичко, което имат. Мъжът Везни желае да бъде утвърден от всички към него, без значение кои са те.

6. Девата би трябвало да заобикаля Стрелеца

Този вид взаимоотношения нормално имат печален край, цялостен с прочувствени и доста трагични детайли. По пътя си със Стрелеца ще срещнеш доста трудности и едно от тях ще бъде неналичието на взаимно почитание и схващане в доста обстановки. Но когато се срещнеш с подобен човек, ще можеш да показваш свободно страстите си и ще можеш да ги споделяш с него и в този случай ще можете да се забавлявате дружно. Комуникацията сред вас е доста приятна, защото се интересувате от доста неща и можете да разговаряте на всевъзможни тематики.

7. Везните би трябвало да заобикалят Рака

Очакванията, които имате един към различен ще убият връзката ви. Да изискваш доста от някой различен, в никакъв случай не е било добра концепция и постоянно приключва с отчаяние. Ракът търси виновна половинка, която ще бъде до него в обстановки, в които се усеща печален, а представителят на Везните желае безгрижност, благополучие и самодейност от другите, с цел да преследват дружно фантазиите си. И двамата постоянно успявате да разочаровате своите сътрудници и без подозрение ще продължите да го извършите.

Най-добрият метод да изградиш дълготрайна връзка с представител на зодия Рак е да бъдеш самостоятелна от него, без значение какво се случва.

8. Скорпионът би трябвало да заобикаля Лъва

Когато тези зодиални знаци са дружно, те евентуално няма да знаят какво да чакат от индивида до тях. Причина за объркването им е, че и двамата са извънредно упорити хора във всеки аспект от техния живот, най-много при вземането на решения. Поради тази причина, в случай че искаш да поддържаш любовна връзка с Лъв и двамата би трябвало да намирите метод да изразявате страстите си пред другия, да почитате половинката си и най-много да разбирате дейностите и решенията ѝ.

9. Стрелецът би трябвало да заобикаля Телеца

Тези хора наподобяват като идеалната двойка при започване на връзката си, само че черното се нуждае от бяло и противоположното точно, с цел да се добавя. Всъщност, тези два зодиакални знаци нормално не се притеглят, даже постоянно се отблъскват изцяло.

Единствената опция за съгласие е първоначално да бъдеш просто другарка с Телеца, без да очакваш нещо в подмяна в продължение на няколко години и в последна сметка това може да докара до една от най-хубавите връзки в живота ти. Двамата можете да създадете хубав креативен свят, в случай че обедините силите си.

10. Козирогът би трябвало да заобикаля Овена

Отношенията сред тези зодии няма да могат да се нарекат връзка, до момента в който те се държат по този начин, като че ли са враждуващи съперници. Именно това държание ще съсипе любовната игра между тях по допустимо най-лошия метод. Ако в края на краищата въпреки всичко решат да останат дружно с помощта на любовта, която имат, евентуално ще усещат непрекъснато главоболие през идващите сантиментални години.

Единственият ти вид да имаш връзка с представител на Овена е и двамата да проявявате почитание и схващане към упованията на другия и по този метод ще можете да се допълвате взаимно.

11. Водолеят би трябвало да заобикаля Скорпиона

Известно е, че тези две зодии простят, само че не не помнят. Ако се превърнеш в спънка по пътя на някой, роден под знака на Скорпиона, би било по-добре да избягаш бързо, защото той ще се бори против теб при всяка опция, която има. Най-вероятно няма да се разбираш елементарно с подобен човек, защото се счита, че тези два зодиални знака са били врагове в предходен живот и по тази причина постоянно ще имат предпочитание да се бият между тях, без значение какво се случва. Водолеят е прочут с метода си на мислене, с който не всеки може да се съгласи, до момента в който Скорпионът има навика да демонстрира всички страсти, с които никой не желае да се сбълсква по каквато и да било причина.

12. Рибите би трябвало да заобикалят Водолея

Вероятно тези две зодии ще имат недоразумения на доста равнища. Те не могат да схванат личността на другия, тъй като са прекомерно разнообразни. Рибите постоянно търсят романтика във връзките си, до момента в който Водолеят е по-реалистично надъхан към живота, тъй че тъкмо това доста усложнява нещата. Въпреки това, може да се случи знамение и тези две зодии да реализират взаимно единодушие, само че това е извънредно комплицирано.

Независимо дали вярваш в хороскопи, или не, те могат да съдържат доста истини. Въпреки това, всяка връзка се ръководи от нейните лични закони и зависи най-много от хората, които са я основали. Не забравяй, че без значение от това, което споделят звездите, в връзките доверието, честността, любовта и връзката имат най-голямо значение. Ако се придържаш към тези неща, ще имаш опцията да създадеш една в действителност сполучлива връзка с половинката си./dama.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР