За много хора, останали по домовете си заради глобалната пандемия

...
За много хора, останали по домовете си заради глобалната пандемия
Коментари Харесай

Бейзболистът, който промени представите ни за брада

За доста хора, останали по домовете си поради световната пандемия от ковид, поддръжката на външния тип остана на назад във времето. Гледката на брадясали мъже въобще не изненадва никого.
 Брадата, въздействието й върху продажбите и каква е ролята на външността в маркетинга
Защо мъжете с брада водят по точки

Голямата ролята на външността

Изключение вършат група млади мъже, разпространяващи нова мода в оформянето на брадата, а точно - такава, която наподобява на опашка на маймуна.

Ексцентричната брада за пръв път притегли вниманието през септември 2019 година, когато бейзболистът на MLB Майк Файърс моделира личната си брада на маймунската опашка и излезе на терена да играе по този начин.

По-късно той признава, че е направил това, с цел да разсмее съотборниците си. През последните седмици обаче неговата концепция се популяризира доста бързо онлайн и известността ѝ нараства стремглаво.

В мрежата се появяват десетки фотоси на мъже с бради завършени като маймунска опашка, или пък котешка опашка, както още е известна, написа Daily Mail. В момента в Instagram могат да се открият към 10 хиляди изявления под хаштаг #monkeytail ( " маймунска опашка " ).

Вдъхновеният от приматите външен тип включва оформяне на брадата и мустаците като опашка, която стартира от мустака, минава брадичката и по-късно се завива около устата и приключва съвсем до ухото.
 Райън Рейнолдс, Том Харди, Бен Афлек - звездите, които наподобяват по-секси с брада
По-секси ли са звездите с брада

Да, несъмнено

Някои мъже опитват със стила като оформят спирали или линии, за още по-автентично чувство за животинска опашка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР