За много хора Новата година е символично начало и шанс

...
За много хора Новата година е символично начало и шанс
Коментари Харесай

Втората седмица на януари ще бъде изключително късметлийска за тези зодии

За доста хора Новата година е алегорично начало и късмет да стартират още веднъж, само че по-добре. Всъщност всеки миг предлага такава опция. Втората седмица на януари ще бъде извънредно щастлива и сполучлива за трите зодии.

Проверете дали сте измежду определените зодии и се възползвайте от благоволението на ориста.

Телец

Първият знак, който ще има шанс в този момент, е Телец. Може да разчита на доста усъвършенстване на финансовото си положение. Звездите не прецизират дали ще става дума за еднократна парична инжекция или за трайно нарастване на приходите.

Разбира се, както и в хороскопа, никой не ни дава гаранция, само че шансът е огромен. Всичко сочи, че идната седмица ще бъде доста удобна за Телците във връзка с финансите. Струва си да се възползвате от положителната серия, тъй като в никакъв случай не знаете по кое време още веднъж ще получите такава опция.

Везни

Везните също ще имат сполучлива седмица. Подреждането на звездите демонстрира, че всичко в живота малко по малко ще стартира да се стабилизира. Това е подобаващ миг за решение на проблеми. Ще бъде доста по-лесно.

Не всичко ще бъде безболезнено, само че светът принадлежи на смелите. Зодия Везни към този момент могат да си отдъхнат, тъй като ориста не им планува сложни провокации и клопки.

Козирог

Последният късметлия в тази група е Козирогът. Хората от тази зодия към този момент могат да разчитат на извънреден триумф в любовта.

Необвързаните имат късмет да срещнат някой специфичен, който може да промени живота им. Тези във връзките още веднъж ще почувстват пеперуди в стомаха си и възприятията им ще разцъфтят още веднъж.

Това е най-хубавото време да се отворите към различен човек, да се доверите, само че също по този начин ясно да определите границите и упованията си.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР