За много хора би било добре кадрите от Буча да

...
За много хора би било добре кадрите от Буча да
Коментари Харесай

Позиция: България беше превърната в уязвимо място на НАТО и ЕС

" За доста хора би било добре фрагментите от Буча да са небивалица, би било добре клиповете, които гледаме от това място, да са част от филм, само че не са, това е истина, за жалост. Трябва да приемем обстоятелството, че на доста малко километри от България се случват ужасяващи неща, които в съзнателния ни живот не сме виждали, в този момент за първи път се срещаме с тях ", разяснява пред рекламистът Радослав Бимбалов.

Той дефинира като доста значимо наличието на публицисти на местата, където се води войната в Украйна:

" Даваме си сметка какъв брой рискова е тази война за репортерите там, тъй като се вижда, че участващите в тези закононарушения против човечеството там, не се свенят да стрелят и против публицисти. За благополучие има и спътници, които снимат независимо. Благодарение на тези спътници в този момент можем да опровержим съветската агитация, че тези трупове в Буча са там от седмици ".

По думите му България е освен слабото звено в НАТО и Европейски Съюз, само че " напълно целеустремено сме превръщани в уязвимо място на тези две структури и то от десетилетие към този момент ".

" България беше превърната в уязвимо място на НАТО и Европейски Съюз през основаването на партийни структури, спонсорирани и заплащани от Кремъл. Такива сме имали през годините, само че такива имаме и през днешния ден в Народното събрание. Дори и хлъзгавите позиции на президента Румен Радев и на Българска социалистическа партия, отнасящи се до войната в Украйна, са също част от тази хибридна борба, която кремълският режим води в България от години ".

Според него хибридната война на Москва е била улеснена от икономическия надзор на Русия над България през така наречен " Турски поток ", за който страната ни заплати 3 милиарда.

Радослав Бимбалов изрече мнение, че е " извънредно противен популизъм " позицията да не се изпраща военна помощ на Украйна:

" Крайно цинично е, когато има военна експанзия против една суверенна страна, ние да не ѝ помогнем, освен това с оръжие, с което да се отбранява. Още по-цинична е опорката, използвана от средите на Българска социалистическа партия, които споделят, че с изпращането на оръжие ще удължим спора. Това звучи като " не е ли по-добре да не оказваме помощ на Украйна, с цел да може тя да бъде смачкана по-бързо и повече хора да загинат ".

Той беше безапелационен, че България няма да се включи във войната, в случай че помогне с оръжие на Украйна.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР