За много хора беше по-лесно да повярват, че Тимъти Шаламе

...
За много хора беше по-лесно да повярват, че Тимъти Шаламе
Коментари Харесай

Кайли Дженър хваната на тайна среща с Тимъти Шаламе

За доста хора беше по-лесно да повярват, че Тимъти Шаламе се е разделил с Кайли Дженър след седем месеца връзка и е почнал романса си като цяло в името на PR, в сравнение с че звездите са влюбени един в различен.

Холивуд обаче е това, за което е Холивуд! Така че всичко е наред сред Кайли и Тимъти, колкото и мъчно да се възприема.

Kylie Jenner visits Timothee Chalamet amid rumored four-month romance
— Shootersyk " DamyEku " (@ShootersykEku)
Онзи ден Кайли Дженър разпали клюки за техния към този момент парещ скришен романс: нейната кола - първокласен черен Range Rover - беше видяна покрай имението на Шаламе в Бевърли Хилс. Според Daily Mail Кайли е напуснала къщата на Тимъти две минути след него.

И колкото и да се опитваше звездата да се скрие зад очила и маска, не изцяло затъмнените стъкла издаваха всичко. А съдейки по мистериозния взор на момичето, който се вижда на фотографията, чевръстите папараци очевидно са нарушили желанието ѝ да остане незабелязана и да резервира в загадка срещата с приятеля си.

Low-ky love Stealthy Kylie Jenner, Timothée Chalamet leave his Beverly Hills mansion as romance flourishes
— We Got It (@WeGotIt2k)
Между другото, това не е първото автомобилно свиждане на Кайли и Тимъти. Преди няколко месеца двойката беше в локален ресторант в Санта Моника и си уреди среща на задната седалка на джип с храна за у дома - вечерята била донесена на влюбените гълъбчета от един от охранителите на звездите.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР