За много американци влизането в е важен начин за свързване

...
За много американци влизането в е важен начин за свързване
Коментари Харесай

Проучване: 7% от американците не използват интернет

За доста американци влизането в е значим метод за свързване с другари и семейство, извършване на покупки, приемане на вести и търсене на информация. И въпреки всичко през днешния ден 7% от пълнолетните в Съединени американски щати споделят, че не употребяват интернет. Това сочи изследване на Pew Research Center, извършено в интервала 25 януари - 8 февруари, написа БГНЕС.
Неприемането на интернет е обвързвано с редица демографски променливи, само че е мощно обвързвано с възрастта - като възрастните американци не престават да бъдат една от минимум евентуалните групи, които употребяват интернет. Днес 25% от хората на възраст 65 и повече години оповестяват, че в никакъв случай не влизат в интернет, спрямо доста по-малък дял на хората на възраст под 65 години.
 WiFi връзката е мудна? Трик, с който да увеличите скоростта на интернета WiFi връзката е мудна? Трик, с който да увеличите скоростта на интернета
В днешно време съвсем всеки един от нас има в дома си рутер и безжична връзка, която разрешава на преносими компютри, компютри, смарт телефони и всякакв...
Полученото обучение и приходите в семейството също са индикатори за вероятността човек да бъде офлайн. Около 14% от пълнолетните с гимназиално или по-ниско обучение не употребяват интернет, само че този дял понижава с увеличението на равнището на образованието. Пълнолетните, живеещи в семейства, които печелят по-малко от 30 000 $ годишно, е доста по-вероятно да признаят, че не употребяват интернет от тези, годишният приход в чиито семейства е 75 000 $ или повече.
Няма статистически значими разлики в непотребата на интернет по пол, раса и етническа принадлежност или вид общественост, акцентират от Pew Research Center. С течение на времето офлайн американците понижават, а за някои групи тази смяна е изключително трагична. Например, 86% от хората на възраст 65 и повече години не са влизали в интернет през 2000 г.; през днешния ден това число е спаднало до една четвърт.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР