За министерски места на ГЕРБ ние сме категорични, че това

...
За министерски места на ГЕРБ ние сме категорични, че това
Коментари Харесай

Панев за замразените от Габриел преговори с ПП: Много умно решение!

За министерски места на ГЕРБ ние сме безапелационни, че това не би трябвало да се позволява по ред аргументи, най-много - манталитета, съобщи пред БНТ зам.-председателят на парламентарната група на " Продължаваме Промяната-Демократична България "  Владислав Панев.

Намирам доста сериозна виновност в президента, който бави мандата. Вече близо седмица мандатът не е връчен. Ако не беше ролята на президента, още тази седмица щяхме да сме с постоянно държавно управление, сподели Панев.

Силите, които не желаят непоклатимост в България, които не желаят ясна европейска ориентировка, ще създадат всичко допустимо държавно управление да не бъде формирано, предвижда той.

Според Панев замразяването на договарянията от страна на ГЕРБ след изтеклия запис е " доста мъдро решение от страна на Мария Габриел ".

При борсовата търговия знаем, че първите 48 часа след форсмажорно събитие най-важно е нищо да не правиш, тъй като би било неточност и плод на страст, коментира Владислав Панев.

Според него колицията ПП-ДБ не би трябвало да се съгласява Мария Габриел да е първи министър председател - вместо Николай Денков, в случай че постъпи такова предложение.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР