За местата, където ГЕРБ губи, ще бъде търсена отговорност и

...
За местата, където ГЕРБ губи, ще бъде търсена отговорност и
Коментари Харесай

Борисов: Възможно е има реорганизация на структури заради местата, където ГЕРБ губи

За местата, където ГЕРБ губи, ще бъде търсена отговорност и е допустимо да има метаморфоза на структури, сподели министър председателят Бойко Борисов в Брюксел след евроизборите.

" Имам резултати за всички области, даже в тези, в които губи,м, само че градовете в сърцето, ние печелим. Някои организации или ще ги разформировам или отначало ще ги върша. В Добрич и Плевен ще шетам всичко до корен. Там можете да бъдете сигурни ", съобщи министър председателят.



След изборите за Европейски парламент водачите на страните членки на Европейски Съюз разискват резултата от гласуването и стартират процеса по номиниране на ръководителите на институциите на Европейски Съюз.

България ще бъде показана от Бойко Борисов, който назовава договарянията сред евролидерите пазарлъци и твърди, че в ръкавите си крие няколко коза.

Премиерът съобщи, че ще да де гласа си там, където има изгода за страната ни. Конкретно той желае Европейската организация по труда да бъде у нас.

Той отхвърли да разяснява оставката на Корнелия Нинова в Българска социалистическа партия:

„ Мен доста пъти са ме подканяли и са ми правили такива подмятания, и аз съм давал оставки, когато съм виждал, че ръководството би трябвало да бъде преструктурирано. Така че това е персонално решение, какво ще създадат Българска социалистическа партия си е тяхна работа За мен през днешния ден аплодисментите за ЕНП са, че България сме победили водача на европейските социалисти в България в директен двубой”, съобщи Борисов.

Борисов съобщи, че Мария Габриел е събрала максимален брой преференции:

" Мария Неделчева направи една много добра акция. Разликата сред нея и оставащите претенденти беше потресаваща в нейна изгода. Най-много преференции на тези избори има Мария Неделчева ". Премиерът разгласи, че Лиляна Павлова е събрала огромен брой преференции на европейските избори.

" Това демонстрира, че партията я обича, справила се е добре за европредседателството ", добави той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР