За мен тази година беше трудна, загубих баща си, имах

...
За мен тази година беше трудна, загубих баща си, имах
Коментари Харесай

Поклон: Тъжна вест съобщи Камен Воденичаров

За мен тази година беше сложна, изгубих татко си, имах тежки дни. Забелязвам обаче, че има малко повече усмихнати хора по улиците. Ние свикнахме постоянно да сме малко по-кисели, постоянно да намираме проблеми даже там, където ги няма. Това сподели в ефира на Euronews Bulgaria артистът, водещ и режисьор Камен Воденичаров, съобщи Пловдив.

Аз мисля, че нашето благополучие се случва макар политиците, тъй като фокусът на политиците е в това по какъв начин нещо да се направи по този начин, че да има полза за тях, по какъв начин да бъдат направени плановете по този начин, че да може нещо да се открадне. Те като че ли не се интересуват от щастието на хората. Филмът " Цената на властта ", в който вземам участие, преглежда тъкмо това.

" Знам, че има хора, които се пробват да вършат нещата по този начин, както написа по книгите. Българската политическа класа обаче не е на равнището на историята ", сподели още Камен Воденичаров.

Факт е, че в днешно време няма толкоз положителни телевизионни излъчвания, които да вършат ирония. Тя обаче продължава през интернет, както и посредством извънредно надарени карикатуристи, сподели още той.

Днешните политици са много по-сприхави и нервни от тези, които ни управляваха през 90-те години.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР