За мен става все по-ясно, че проектът за споразумение за

...
За мен става все по-ясно, че проектът за споразумение за
Коментари Харесай

Изригна: Ужасяваща Грешка! Преди Малко Министър Хвърли Оставката Си!

" За мен става все по-ясно, че планът за съглашение за евакуиране е ужасяваща неточност ", декларира той в изказване, представено от Ройтерс.

Джо Джонсън е някогашен публицист от " Файненшъл таймс " и на референдума през 2016 година е дал своя вот Англия да остане в съюза. В изказването си той показва, че проектите на Мей за Брекзит са избор сред васално състояние и безпорядък и съгласно него, с цел да се избегне тази обстановка, която дефинира като най-тежкия неуспех на английското държавно ръководство от Суецката рецесия през 1956 година, би трябвало да бъде проведен нов референдум.

" Да поставиш страната пред избор сред две мощно непривлекателни благоприятни условия, васално състояние или безпорядък, е неуспех на английското държавно ръководство в невиждани от Суецката рецесия размери ", съобщи той.

" Тъй като действително Брекзитът се оказа толкоз надалеч от това, което бе дадено преди време, демократичният ход е да се даде опция на обществото да се произнесе дефинитивно ", декларира Джо Джонсън.

Той е 14-ият министър, подал оставка, откогато през юни предходната година Мей не реши добре обстановката и свика предварителни избори, отбелязва Ройтерс.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР