За мен развитието на спорта е кауза, на която ще

...
За мен развитието на спорта е кауза, на която ще
Коментари Харесай

Красен Кралев, ГЕРБ/СДС - Варна: Добрите условия за спорт изграждат здраво и силно поколение

 За мен развиването на спорта е идея, на която ще продължа да бъда предан, сподели на срещи със спортните клубове във Варненско.

Доскорошният министър на младежта и спорта беседва с представители на Спортен клуб по кану-каяк “Бриз ". “Обсъдихме бъдещето на този спорт и какво още е належащо да се направи за развиването му. Клубът работи от три години и сега там упражняват над 40 деца. Пред тях се ангажирах при идващ мандат на ГЕРБ-СДС да осигурим средства за нови лодки и нов хангар ", описа Кралев.

Той посети и клубовете по футбол, битка и тенис на маса в Девня. “Разговаряхме за спорта в града и значимата роля на възпитаването на двигателна просвета у подрастващите. С кмета на община Девня Свилен Шитов отчетохме преимуществата от идното създаване на плувен басейн и футболно игрище, които ще притеглят още повече спортуващи. Подарих на ОФК “Девня " футболни екипи, топки и мрежи ", означи Кралев.

Заедно с кмета на община Аврен Емануил Манолов Кралев посети новото спортно игрище в с. Бенковски. То е е построено по време на мандата на Кралев като министър на младежта и спорта. Той  подари футболни топки и екипи за детския тим на с. Бенковски и този на Аврен.

“Ако получим доверието на хората на 11 юли ще продължа политиката за поддръжка на спортните клубове в България, тъй като съм уверен, че положителните условия за спорт са причина за построяването на крепко и мощно потомство и основаването на сполучливи спортисти ", акцентира.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР