За мен Овчарци е едно от най-хубавите села в света,

...
За мен Овчарци е едно от най-хубавите села в света,
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет от ГЕРБ Васил Говедарски: С опита и идеите ми мога да променя с. Овчарци

За мен Овчарци е едно от най-хубавите села в света, с неповторима природа. Има пропуски в инфраструктурата обаче, би трябвало да се работи в посока и привличане на туристопотока, преминаващ към Сапарева баня. Именно тези неща желая да трансформира и зная, че с опита и концепциите, които имам, мога да го реализира. Не бива да споделяме „ не става “, „ не може “, би трябвало да създадем по този начин, че да се случват нещата и да не чакаме наложително помощ извън. Ако ме подкрепите, ще работя неуморно за Овчарци и имам вяра, че дружно ще можем да извървим пътя на смяната.

Това съобщи по време на среща с поданици на село Овчарци претендентът за кмет от ГЕРБ Васил Говедарски, оповестиха от пресцентъра на партията.

Дошли да поддържат претендента за кмет от ГЕРБ в Овчарци бяха административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов и Красимир Велчев – зам.-председател на ПГ на ГЕРБ и член на ИК на партията. Областният координатор Виктор Янев и кметът на общината Сапарева баня Калин Гелев също участваха на срещата.



Административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов поздрави Говедарски за интензивността и желанието да работи за положителното развиване на родното си място. „ Призовавам ви на 27 септември да подкрепите с номер 5 в бюлетината един заслужен човек, какъвто е Васил Говедарски. Сами се убедихте, че той има ясна визия за развиването на обитаемото място. Нека дадем път на младежите! “, съобщи по време на срещата Цветомир Паунов.

„ Много е значимо индивидът, който влиза в политиката, да е построил име и да има престиж измежду своите съграждани “, съобщи националният представител Красимир Велчев, давайки за образец Говедарски. „ След като сме тук, ние също поддържаме този човек. Той знае каква отговорност поема пред вас, пред себе си, пред фамилията си “, уточни Велчев.

„ Не идваме с огромни и нереалистични обещания, а с това, което е допустимо да се случи. Никога не сме обещавали това, което не можем да осъществим “, сподели още Красимир Велчев и съобщи, че Говедарски има цялостната поддръжка от страна на Политическа партия ГЕРБ.



„ Пред вас е застанал един трудолюбив, младеж, потвърдил се със своя гений даже отвън рамките на страната “, уточни регионалният координатор Виктор Янев. „ Кметът е индивидът, който чува хората, работи в техен интерес и извършва това, което желаят. Призовавам ви да подкрепите това младо момче, тъй като той ще работи с цялото си сърце за Овчарци и неговите поданици “, съобщи още Янев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР