За мен няма никакво съмнение в достоверността на записите, представени

...
За мен няма никакво съмнение в достоверността на записите, представени
Коментари Харесай

Въпрос към Валери Симеонов заради протестите: Вие сега къде сте - в България ли сте?

За мен няма никакво подозрение в достоверността на записите, показани от прокуратурата на медиите (бел. ред. – на новите диалози на Божков). Всяка вечер нападателни групи провокират полицията – изпочупиха стъклата на вратата на Партийния дом. Това съобщи водачът на НФСБ Валери Симеонов.
В момента сме обект, съпричастни на борба за промяна на конституционното ръководство на страната, от хора с 18-19 обвинявания и с поддръжка на президента. Ситуацията не е за подценяваме и не може да се каже какъв брой време ще продължи, заключи Симеонов пред Нова телевизия.
Лидерът на НФСБ дефинира за " извънредно самоуверено " държанието на Васил Божков по какъв начин можел да ръководи отдалечено митинга. Не споделям, че протестиращите са хора на Божков, посочи Симеонов. Във всички случаи (за Божков) става въпрос за сериозна група от хора, уверен е някогашният вицепремиер и сегашен народен представител.
Не можем да чакаме цялото общество да е предостатъчно – постоянно има забележителен %, който не е удовлетворен, това е естествено, разяснява Симеонов. А на въпрос може ли ръководещите да продължат в тази обстановка и докога, отговорът беше: " Не мога да ви схвана въпроса " . И дефинира, че не можело страната да се разтури поради митингите на няколкохиляди души, като направи съпоставяне с автопоходите през 2018 година поради цените на горивата.
" ", попита Виктор Николаев, а отговорът на Симеонов е: " Да ", тъй като нямало съображение и в двата случая – Иван Гешев е на поста си от 6 месеца и, съгласно Симеонов, работи добре. Депутатът попита и за какво не обърнем внимание и на другите хора – да вземем за пример 350 000 дали своят вот за " Обединени патриоти " и какво щяло да стане, в случай че те излязат по площадите, а 1,5 млн. подкрепяли ръководството с гласа си от изборите. " Искането е едно, желанието е друго – не може властта да извършва мераците и желанията на няколко хиляди индивида ", съобщи Симеонов.
" 2013 година имаше маршировки по жълтите павета – да, и кво ", добави депутатът от НФСБ, съгласно който властта се образува единствено посредством избори. Причина ли е за оставка това, че " Обединени патриоти " подвигнаха пенсиите два пъти, до 250 лева, че спасихме България от мигрантите, продължи Симеонов.
На въпрос дали ръководството ще заплати политическата цена на дейностите на прокуратурата, Симеонов сподели по този начин: „ Цената няма значение, законът е над всичко ”. Той е безапелационен – когато някой човек е обвинен, къде би трябвало да се търсят документи – едното място е в работата, другото е у дома, визирайки влизането на държавното обвиняване в Президентството. И изиска прокуратурата да подходи по идентичен метод и в тази ситуация със фотосите и записите на Бойко Борисов.
За край Симеонов дефинира, че президентът Румен Радев се държи като мутра - тъй като му влезнали в къщичката. Мутренското държание било да се работи с бухалка, с рекет, по думите на някогашния вицепремиер.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР