За мен има две Русии - довоенна и следвоенна, макар

...
За мен има две Русии - довоенна и следвоенна, макар
Коментари Харесай

Деян Кюранов: Трябва да се сдържам, за да не кажа, че от Русия не може да дойде нищо добро

" За мен има две Русии - довоенна и следвоенна, въпреки да осъзнавам че тя си е същата, просто моята доверчивост ме караше да считам онази Русия за нещо, което не може да направи такава война, такова закононарушение срещу човечеството и срещу себе си. Можа. "   Това сподели в предаването " Видимо и невидимо: Коловози " социологът и политолог Деян Кюранов. Според него войната в Украйна е изострила филията и уплахата по отношение на Русия в българското общество, до преди нея то не е било толкоз разграничено. " Трябва да се въздържам, с цел да не кажа, че от Русия не може да пристигна нищо положително ", сподели Деян Кюранов в диалог с водещия проф. Никола Алтънков.

За страдание като политически социолог би трябвало да кажа, че болшинството българи считат, че Русия е била права да стартира тази война. Безсмъртната душа на българския народ е към братушките. Повечето българи не са научили нищо, те не желаеха да научат нищо за тези 30 и недостатък години от рухването на комунизма, счита Деян Кюранов. В същото време няма политик и общественик в България, няма публицист, който по всеки мотив да не приказва за националните ползи на България само че никой не споделя какви са тези национални ползи. Те си остават доста добре защитавана загадка. 

Защо съгласно Деян Кюранов българите всеобщо са за Европа и за запада, до момента в който душата им е в Русия - вижте в идващото видео:

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР