За мен беше предизвикателство не пилотирането, а справянето с информацията.

...
За мен беше предизвикателство не пилотирането, а справянето с информацията.
Коментари Харесай

Президентът Радев летя на френския изтребител ”Рафал

За мен беше предизвикателство не пилотирането, а оправянето с информацията. Има доста информация, която се изобразява на няколко екрана и изисква доста проучване. Летците са тези, които вършат военните въздушни сили. Това сподели президентът Румен Радев минути след кацането с френския изтребител на военното летище Сен Дизие. Много съм чел, само че това което видях е неповторимо. Наистина необикновен аероплан, който извършва необятен набор от задачи. Отличава се с доста мощност, спектерност, съоръжение и обединение. Два пъти опитвахме да се състезаваме с другия изтребител, само че завършвахме равни, разкри българският президент.

Радев показа, че би се радвал да можем да си позволим сходни изтребители, само че първо би трябвало да желаяме да ни дават информация за цената и изискванията и ще разберем.

След като желаеме да отворим по-широко ветрилото, с цел да имаме повече избор, би трябвало да включим и този аероплан. Условията са значими и цената на поддръжката не е за подценяване. Не мога да ви кажа каква е цената и кое какъв брой ще коства. Това е комплицирана технология с доста комплицирано съоръжение. Това е технология. Не е просто да купим едни самолети, изяснява Радев.

Името на изтребителя " Рафал " е термин, който в превод от френски значи мощен ентусиазъм напразно. Произвежда се в три модификации - едноместен, двуместен и палубен. Знае се, че България ни не е поискала предложения за закупуване на " Рафал ".

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР