За малко да се притесня, че Америка започва война с

...
За малко да се притесня, че Америка започва война с
Коментари Харесай

ПРОПАГАНДАТА, В КОЯТО РУСИЯ Е ДЕМОН, А ЗАПАДЪТ АНГЕЛ И ТОЧКА. ТОЧНО КАКТО В МЕДИЦИНАТА СЕ ОКАЗА, ЧЕ КЛЕТКИТЕ РАБОТЯТ САМО ТАКА, КАКТО ИМ КАЖЕ БИЛ ГЕЙТС И НЯМАТ ПРАВО ДА РАБОТЯТ ПО ДРУГ НАЧИН

За малко да се притесня, че Америка стартира война с Русия, с цел да отбрани СВОБОДАТА И ДЕМОКРАЦИЯТА. С разперени ръце като на императора в Междузвездни войни и на Саруман във Властелина, Байдън разгласи, че каквото се е случило, Съединени американски щати го одобряват за … НАХЛУВАНЕ В УКРАЙНА ииии…..ще направят…..санкции…..

Значи аз вземам решение да си купя розови чорапи. И някой различен взема решение, че моите розови чорапи са противозаконен градеж на морето и аз би трябвало незабавно да си ги изхвърля.

Горе долу по този начин стоят нещата.

Извън неприятната потребност да се приема с смешка напълно невъзможното към този момент да се прикрие безумие на международния западен хайлайф, аз през днешния ден ще обърна внимание на първото основно следствие от същественото събитие – ПРИЗНАВАНЕРО НА ДОНБАС ОТ РУСИЯ ВЪВ ФЕВРУАРИ 2022 ГОДИНА.

Главното следствие е осветяването на същността на западния хайлайф и неговите същински планове, както и неговото същинско наличие.
За 24 часа се видя, че целият „демократичен“ свят и ред е в действителност действително зависещ на шепата глобалисти, които ръководят всички страни по имейла и през медиите държат света в хипнотично положение, внушавайки модели на държание, разбирания и знания.
Някакъв политически въпрос се оказа причина за пренасяне финала на Шампионската лига от Петербург,само тъй като е в Русия! Какво общо има едното с другото? Има. Винаги е имало в изискванията на тоталитарни режими и в изискванията на следено от един център международно развиване. Всички във всичко би трябвало да мислят еднообразно, да постъпват еднообразно и да харесват единствено това, което им е казано, че е позволено да бъде харесвано.

Същото са правили в Съюз на съветските социалистически републики, и у нас, ние към момента сме млади и помним. Разлика няма.

В медиите, тъкмо както и с вируса, не се позволява никаква друга позиция, с изключение на пропагандната, какво й е неприятен и кой е добър се дефинира от центъра по имейла, никой човек няма право самичък да дефинира кой е добър и кой неприятен. Образованието и проучването на тематиката е строго следено и се прави единствено от утвърдените сертифицирани институции, не може да се образоваш самичък. Създадена е равнища НАУКА по въпросите на историята, в която Русия е дявол, Западът ангел и точка. Точно както в медицината се оказа, че клетките работят единствено по този начин, както им каже Бил Гейтс и нямат право да работят по различен метод. В резултат на което беше изобретена нова медицина, която няма нищо общо с същинската медицина.

По тематиката с Украйна, Русия, Донбас е същото. Промити мозъци, натъпкани с клишета и опорки, в това число и най-много приключилите университети. Жалка картинка!

Обаче по този начин нищо не става.

Не става с Google.

Не става с общи приказки.

Не става с насадени показа.

Ето по тази причина феновете на Запада в този момент са в ступор и завист, за следващ път, нищо не схващат от действителните събития, нито от живота. Осакатени хора.
СЪБИТИЕТО ПОКАЗА ИСТИНСКОТО ЛИЦЕ НА ВОЕННИЯ БЛОК НАТО. А то е, че подобен блок няма! Само на хартия, единствено по тв приемника демонстрират някакъв общоприет секретар, който е говореща кутия, единствено фрагменти като Теодора Генчовска и трансджендъри, с разсъдък под нулата, приказват и симулират активност.
Оказа се, че НАТО не може да ви отбрани от ято комари, камо ли от каквато и да било експанзия и форма на война. Всичко към него са празни приказки и кухи тенекии.

Както сподели Благовест Бенишев в публикацията си в Труд, Джордж Клуни има 140 епизода в Спешно поделение като педиатър, само че в случай че детето ви се разболее, не го водите при него, нали! Същото се оказа вашето НАТО. Играе си на войни, но при първия боен вик, се скри под масата, тъй като не е никакъв боен блок, а група безделници, която си играе на фунийки.Това е.

Язък за парите, които потрошиха, с цел да хранят атлантиците по целия свят! Отгледаха едни елементарни ялови кокошки. И един петел. Всъщност два, въпреки че за втория не съм сигурна дали е петел или кокошка.
За 24 часа лъсна най-голямата машинация на света.
Че Западът е страж на свободата и мира! И на демокрацията.

Нищо сходно!

Западът изостави мигновено своите хора, които е обявявал, че доста обича и доста го е грижа. Като Украйна в тази ситуация. Тя не е първата прелъстена изоставена от Запада. Списъкът е доста дълъг.

Но се надявам да се видя чудесно какво в действителност прави ТОЗИ ПОГРЕШНО УСТРОЕН ЗАПАД. Той съблазнява и приказва сладки приказки, само че зад тях се крие само и единствено желанието да вземе всичко, което имате и нищо друго не го интересува.

Това в този момент се видя чудесно.

За който не познава историята и не знае, че по безусловно същия метод Западът източи целия свят посредством колониалната система. Която не е свършила нито за момент!

Вярвайте им още. Те ви се изплюха в лицата, безусловно. Приказки, приказки, приказки и най-после оставиха Украйна са се оправя сама. Нищо от това, което приказваха единствено в последните три месеца, не се случи.

Вярвайте им още. Те ще ви спасят веднага!

Не може повече светът да си затваря очите за тези положения!

Не може повече светът да се ръководи по този начин!

Не може повече да се заблуждаваме, че нещата са добре!

Анастасия Гешева
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР