За любителите на театъра и кримиисториите, придружени с много адреналин,

...
За любителите на театъра и кримиисториите, придружени с много адреналин,
Коментари Харесай

Залагат Капан за самотен мъж в Драмата

За феновете на театъра и кримиисториите, съпроводени с доста адреналин, е спектакълът „ Капан за уединен мъж “.

Той е по пиесата на френския драматург Робер Тома (познат на необятната публика с пиесата си " 8 дами " и едноименния френски филм с присъединяване на Фани Ардан и Катрин Деньов).

Историята се развива в курортно населено място във френските Алпи, където е отседнал основният воин Даниел Корбан и където мистериозно се появява брачната половинка му. Но дали това е неговата брачна половинка? Защо една непозната се показва за негова жена? Ако тази жена не е неговата, къде е същинската му брачна половинка?

Какво се е случило там във вилата на Алпите? " Капан за уединен мъж ", тази брилянтно написана пиеса в най-хубавите обичаи на френския престъпен род, ще ви държи в напрежение до самия край.

Група ловко подбрани експерти се заемат да извършат най-трудната машинация в света: да убедят един мъж, че е женен за жена, която въобще не познава. За да се извърши подмяната на съзнанието му, се ползват всички известни способи и техники на театъра и киното. Изкуството е призвано да скрие истината и да я размени с изцяло нова. Залог са освен няколко милиона $, само че и професионалната известност на всеки един от участващите в спектакъла.

Ролите се извършват от Тодор Дърлянов, Веселин Ранков, Боряна Братоева, Добрин Досев, Красимир Доков, Мария Генчева. Преводът е от Емил Лозев. Сценография и костюми - Яна Костадинова.

Постановката ще се играе в Драматичния спектакъл на 16 февруари от 17 ч. Какво още може да гледате? Вижте в най-хубавия гид за Пловдив -.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР