За лидера в класирането ЦСКА предстои дерби с Левски. Срещата

...
За лидера в класирането ЦСКА предстои дерби с Левски. Срещата
Коментари Харесай

Атаката на ЦСКА: Частица разнообразие и много ефективност

За водача в класирането ЦСКА следва дерби с Левски. Срещата сред „ червени “ и „ сини “ е на Националния стадион в понеделник, 17 април, от 17:30 часа.

Ясно е, че дуелът е с особена значимост за последователите на двата столични гранда, само че за символичния хазаин е още по-особена. ЦСКА води с 4 точки на първенеца Лудогорец и се е устремил към първа купа от 2008-а година насам.

През целия сезон командата на Саша Илич не убеждава с офанзивна мощност, само че си построи известност на доста ефикасен и непрекъснат отбор. ЦСКА не бележи доста, нито се слави с изключително нападателен жанр в предни позиции, само че головете са тъкмо когато би трябвало и от това се извлича нужния резултат.

„ Червените “ са неоспорим водач при голове от статични положения. Попадението на Мено Кох „ отключи “ вратата на Славия и Георги Петков в неделната вечер, а ЦСКА завоюва с 2:0.

Вторият гол на „ Овча Купел “ бе дело на Дюкенс Назон, който се трансформира в главен изпълнител на отбора. Хаитянинът към този момент има 11 гола на сметката си.

Зад Назон обаче е Маурисио Гарсес с 8 попадения, следван от Браян Морено със същия брой. Двете латино остриета бяха отхвърлени от предходните треньори Стойчо Младенов и Алън Пардю, само че Илич откри мястото им в състава. Именно Гарсес и Морено придават дълбочина на офанзивата на ЦСКА и могат да донесат заплаха отвред.

Последният детайл в постройката на сръбския познавач се оказа Тобиас Хайнц. Норвежецът пристигна през зимата, като само ново попълнение, само че към този момент има един гол (срещу ЦСКА 1948) и няколко асистенции, последните две от които против Славия – за Кох и Назон.

Разнообразните положения, основани от ЦСКА в последните срещи на отбора, може да видите в прикаченото видео! А другите мощни страни на " алените " - като играта в отбрана, очаквайте в идните дни!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР