За личните им отношения между Петков и Бориславова само се

...
За личните им отношения между Петков и Бориславова само се
Коментари Харесай

Снимка на Кирил и Лена, хванати за ръце, се превърна в хит в мрежата. Оказа се илюзия

За персоналните им връзки сред Петков и Бориславова единствено се намекваше по време на мандата. В същото време Петков показва естествени връзки с жена си Линда. Наскоро фамилията с трите им деца отидоха на плаж Корал.

Въпросната фотография от през днешния ден се трансформира в най- споделяната в интернет пространството.

Лена Бориславова реагира, като написа във Facebook:

" В деня, в който кабинетът Петков съобщи щафетата на служебното държавно управление, желая да благодаря на всички публицисти, които отразяваха работата ни през последните 7 месеца и направиха забележими напъните и резултатите ни, следиха за грешките ни, отстояваха правото на жителите да знаят обстоятелствата и се бориха с подправените вести.

Днес в Министерския съвет имаше минимум стотина кореспонденти, фоторепортери, оператори. Всички знаехме, че те ще бъдат непрекъснато с нас и ще снимат всичко, от всевъзможен ъгъл, в това число подобен, от който наподобява като че ли съм хванала премиера за ръка. Не бих и не съм го направила.

Няма проблем, че има подобен кадър.

Има проблем, че той ще послужи за следващата акция, която да дискредитира присъединяване на дами в политиката и да удари по водача на партията, която стартира смяната.

Първите дами депутати се избират през далечната 1946 година

Уви, над 70 години по-късно най-големият грях е да си жена, която желае да се развива професионално със лични сили и да има мнение. Тази жена незабавно бива жигосана като нечия любовница, като неубедителна, нерационална, интелектът и персоналните качества нямат значение - друго е средството за триумф и то зависи отново от мъж.
Промяна е нужна в света, само че още повече тук, в България.
#продължавамепромяната "
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР