, за която ви съобщихме преди три дни, сега с

...
, за която ви съобщихме преди три дни, сега с
Коментари Харесай

Нарочно ли го правят? Клиент на Лидл им снима промоция и ги предупреди

, за която ви съобщихме преди три дни, в този момент с редакцията на Plovdiv24.bg се свърза различен постоянен четец на медията. Ето и описа му:

" Здравейте! Не мисля, че това отношение от страна на " Лидл " е правилно. Става въпрос за следното - салата " Снежанка " на Chef Select, 400 грама опаковка. Обявената промоционална цена е 1,59 лв..

Да, но не. Всъщност промоцията е била за интервала 30 декември - 2 януари. Това се вижда от ситния надпис на промоционалния червен етикет. Но за какво го държат към момента? В момента действителната цена е 2.29 лева, това бе регистрирано от апарата за инспекция на цените вътре в самия магазин.

За да не се заяждам и да не диря под вола теле, споделих на една от касиерките, че заблуждават клиентите си с промоции, които към този момент не са настоящи. " О, ще предам на колежките " бяха думите й. Това се случи на 4 януари, вторник. Тръгнах си, мислейки си, че ще оправят нередността.

Преди малко (снимките са от през днешния ден към 19.00 часа) посетих същия магазин на веригата в  " Ритейл Парк Пловдив ". Нищо не бяха пипнали - същият артикул бе обозначен със същата промоционална цена. При инспекция се оказа, че не е 1,59, а 2,29. При това към този момент ги бях алармирал, и то преди два дни.

Какво се получава? Ако напазарувате няколко неща за 40-50 лв. и сред тях въпросната салата - дали ще забележите, че в действителност промоция няма? Или ще го забележите чак у дома и тогава няма да ви се занимава да се връщате до магазина? ", пита пловдивчанинът.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР