За косата си всяка жена е склонна да полага специални

...
За косата си всяка жена е склонна да полага специални
Коментари Харесай

Любимите продукти за коса на редакторите

За косата си всяка жена е склонна да поставя специфични старания.

В редакцията на Miss Bloom не вършим изключение. Освен това следваме максимата, че и най-виртуозното оформяне не може да компенсира неналичието на постоянна грижа за здравето и блясъка на косата. Имаме си тествани артикули за задачата и тази седмица взехме решение да ви споделим кои са те. Наредихме своите “почетни тройки ” както следва!

Петя, основен редактор (@petia_bondokova)

 Любимите артикули за коса на редакторите

Шампоан с хинин на Klorane. Използвам го от повече от 10 години, като съм пробвала и доста други шампоани през това време, само че постоянно по-късно се връщам към този. Харесва ми, че е богат на съставки на растителна основа и има укрепващо деяние. Не образува изобилна пяна и няма мощен мирис, което ми дава чувството, че е много щадящ към косъма.
Балсам с дестилат от овес на Yves Rocher . Купувам го за трети или четвърти път. Подхранва, без да утежнява, а косата по-късно е лесна за разресване, което съгласно мен е премного достижение за този вид артикули.
Еликсир за коса Phytokeratine Extreme на Phyto. Взех го назаем от майка ми, която от години изсветлява косата си и употребява специфични възстановяващи артикули за сухи краища. Продуктът се нанася по дължините без отмиване и е извънредно лек – можете да сте сигурни, че няма да утежни даже фината коса. Струва ми се, че през лятото косата заслужава една такава по-специална терапия.

Ася, начин на живот редактор (@asvaiv)

 Любимите артикули за коса на редакторите

От години подкрепям косата си много дълга, a това изисква доста грижи, с цел да я запазя здрава, гладка и с искра. През лятото към наложителните еликсир или маска прибавям и кокосово масло, тъй като хидратира в дълбочина и образува резистентен предпазен пласт. Достатъчно е единствено да намажа гривата си от нейната среда до края и по този начин да остана най-малко за два часа. Понякога даже си върша домашни маски, към които прибавям малко кокосово масло, с цел да реализира стремежи резултат – витална и лъскава коса. Аз персонално залагам на студено пресовано сурово кокосово масло със 100% био генезис на Dragon Superfoods , защото за мен качеството на продукта е доста значимо.

Препоръчваме ви още: 8 beauty продукта, които можете да замените с кокосово масло

След това не преставам с ритуала си за хубост, измивайки косата си с подобаващ шампоан и следващ еликсир. Този сезон идеалният за мен артикул е Gliss Ultimate Repair на Schwarzkopf , при който резултатът е неотложен. Косата ми става доста по-видимо здрава, мека и лесна за разресване, което признавам си, при такава дължина е много мъчно от време на време.

Тъй като косата ми е боядисана, няма по какъв начин завършекът на ритуала ми да не е предназначен на Chroma Crystal Fluide на Kerastase . Този спрей удължава цвета и блясъка на гривата ми и я прави по-податлива за оформяне на разнообразни прически. Едновременно с това подсигурява, че косата ми ще бъде подхранена, гладка, съживена и с еластична текстура.

Люба, козметичен редактор на списание JOY (@luba4power)

 Любимите артикули за коса на редакторите

Surf Spray на Bumble and Bumble е класиката за лятото. Ползвам този спрей в града, тъй като косата ми в естественото си положение е с талази, които доста наподобяват на плажни. И единствено леко впръскване на този спрей е задоволително, с цел да разсъни спомените им от морската вода – кичурите ми стават гъвкави и с лек размер, витални и завършени.
Крем за оформяне на къдрици Curl Defining Cream на Moroccanoil  ми оказва помощ да оформя кичурите си в къдрици и да им придам искра едноврменно. Подходящ е за вечер и за прически, които са по-оформени.
Ексфолиант за скалп за всички видове коса The Gommage  от серията Chronologiste на Kerastase е артикул, който употребявам най-малко един път в месеца (а от време на време и по-често). Той отстранява всички останки от стилизиращите артикули, които попадат върху скалпа и се наслагват с времето. Както ексфолираме кожата на тялото, с цел да всмуква чудесно съставките на продуктите за грижа, това вършим и със скалпа – по тази причина го ексфолирам най-малко един път в месеца.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР