"За “Комиците" също имаше оправдание - беше едно от първите

...
"За “Комиците" също имаше оправдание - беше едно от първите
Коментари Харесай

Защо оплюха така жестоко новото шоу на Любо Нейков?


"За “Комиците " също имаше опрощение - беше едно от първите излъчвания на БТВ. За доста излъчвания, които си отидоха към този момент имаше опрощение. Но за днешния дебют на “Дъ Шоуто " по БТВ няма никакво опрощение. Убеден съм, че в случай че събера няколко случайни хора от улицата и пусна камерата на телефона си, ще снима по-идейно и смешно предаване от това нещо… ", написа Венци Мицов за новото пародийно комедийно шоу на bTV, основател на което е Любо Нейков, прочут с надалеч по-успешни и занимателни планове в родния ефир.

Повечето коментиращи поста на Мицов се съгласяват с мнението му.
 Защо оплюха по този начин грубо новото шоу на Любо Нейков? - 2
Потребител на обществените мрежи с името Росен Иванов също изрази мнението си за "Дъ Шоуто ", което не е изключително положително и написа:

"Лош сюжет, гадни плейбеци, отвратителна игра, позор и срам за БТВ и за компанията /фирмата/ на Любо Нейков. Всички неприятни думи, които съществуват, биха могли да се излеят като рецензия за "Дъ шоуто " - новото предаване по БТВ.

Няма такава дивотия и то в прамтайма на която и да е телевизия. И за това се харчат и ядат пари. Свалете този антителевизионен и некадърен план незабавно. Горе написаното е мое. Ако някой желае да ми каже нещо в несъгласие на моето мнение, да ми написа на персонално. Но това видях и това написах ".

Българските водещи от дълго време трябваше да си вземат поука, че пародийните формати не се харесват изключително н българската аудитория. Може да вървят за малко по време на актьорската вечер в "Шоуто на Слави ", само че в даден миг се изтъркват и то много бързо. Този факт обаче не спря известните ни комици, измежду които Христо Гърбов, Тончо Токмачкиев и Филип Аврамов, да застанат зад тила на Любо Нейков и да вземат участие в един подобен формат, който още с първия си епизод си навлече жестоки рецензии от феновете.Те го нарекоха "посредствен ", "незабавен ", даже "скучен " и "пъна олигофрения ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР