За кои настъпи време да станат по-напористи Забелязвали ли сте

...
За кои настъпи време да станат по-напористи Забелязвали ли сте
Коментари Харесай

Зодиите, които ще се научат да бъдат по-настоятелни през 2024

За кои настъпи време да станат по-напористи

Забелязвали ли сте по какъв начин някои хора просто имат умеенето да звучат супер уверени и даже наперени, когато приказват? Те са смели, откровени и напористи. Някои хора считат, че това е личностна линия, само че други считат, че зодиакалните знаци имат нещо общо с тази характерност и представителите на зодии като Овен. Лъв, Скорпион и Стрелец са най-настоятелните измежду нас.

Дори да сте от по-скромните, обрани и деликатни хора, може би е време да станете по-напористи и настоятелни, тъй че да деянията своите лидерски качества, да заявите своите цели и стремежи намерено. Някои от вас ще претърпят тази трансформация точно през 2024 година. 

A ето и за кои 4 зодии настъпи време да станат по-напористи:
Близнаци
Управлявани от Меркурий, вие имате гений да приемате и разпространявате информация. Като един от най-вербално отзивчивите знаци, вие споделяте това, което ви е мислено напълно естествено. В предишното сте били склонни да удавите гласа на вашето мнение в море от интелектуалност.

Въпреки че елементарно виждате всички страни на едно уравнение, вие до момента може и да не сте били доста настоятелни, само че последователно научавате какво значи да бъдеш напорист. Докато преди интелектуалността е царувала в общуването ви с другите, в този момент ще започнете да отстоявате по-дълбоко гласа на сърцето си. През тази година в думите ви като че ли ще има повече мощ, в сравнение с самите вие сте очаквали.

Везни
Вие сте известни като един от най-социалните зодиакални знаци. Надарени сте да поддържате успокоение и баланс и да се стремите към правдивост във всичките си многочислени връзки. Вашата естествена наклонност е да помагате на другите да се усещат удобно, без значение дали това включва наличието ви като слушател, свързване на членове на вашия обществен кръг или шерване на мнението ви, с цел да насърчите диалога. Ценен куратор на настроението, вие знаете тъкмо по какъв начин да романтизирате сладките приказки и да носите наслаждение на всички, които срещнете.

Вашата обич към хармонията може да ви направи склонни да разводнявате личната си позиция. По подигравка на ориста това основава спиране на връзката сред вас и другите. В този интервал от живота вие ще научите какъв брой е значимо да развивате и изказвате личното си мнение. Угаждането на хората и казването на полуистини не способстват за насърчаването на достоверни взаимоотношения. Другите ви обичат поради това, което сте, тъй че не ги щадете, а бъдете по-директни и по-настоятелни.

Козирог
Вие сте мъдрият старейшина на зодиака, Козирог. Вашият гений се крие в умеенето ви да осъществявате сложни планове. Като земен знак, вие имате удобен темперамент, който оказва помощ на другите да се усещат крепко стъпили на земята и сигурни в себе си. Във ведическата астрология вашият планетарен шеф Сатурн е прочут като „ притежател на карма “ и показва универсални правила на самообладание и дисциплинираност, които трансформират всички резултати във физическо проявяване.

Често вие като че ли не смеете да бъдете по-напористи, тъй като стремежът ви към упорита работа ви кара да търсите непрекъснатото утвърждение на другите. Освен това вие сте най-суровият си критик. Имате извънредно доста самообладание и схващане към другите, само че не и към себе си. Тази година обаче ще осъзнаете обстоятелството, че с цел да деянията огромните си лидерски качества, ще би трябвало да станете по-настоятелни. Ако сте по-напористи и директни в шерването на това което мислите, вие самите ще разберете себе си с по-голяма изясненост и осъзнатост.
Риби
Духовни и съчувствени Риби, вие носите нежна прелест, очароваща всеки, който срещнете. Имате пристрастеност към проучване на съзнанието и можете да мечтаете като никой различен. Вашето умерено държание ви прави леснодостъпни и по тази причина постоянно ставате отдушник за прочувственото положение на другите. Вашите изключителни интуитивни качества ви вършат чувствителни към усвояване на прекалено много от външния свят.

В предишното сте се борили да определяте по-ясно персоналните си граници. С течение на времето виждате какъв брой е значимо да бъдете на първо място правилни на себе си и да се занимавате с действия, които ви носят наслада, а не все да се преценявате с другите. Естественият непряк артикул от този развой се състои в това, че ще станете по-настоятелни в изразяването на това, което желаете и това, което сте. Ще станете по-искрени за потребностите си, а това ще ви обезпечи силата, от която се нуждаете, с цел да живеете в сходство със личната си дълбока вътрешен глас.

източник:
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР