За кога са планирани първите жертви, заради липсата на една

...
За кога са планирани първите жертви, заради липсата на една
Коментари Харесай

Анархия по улиците! Свършиха пътните знаци в Пловдив

За по кое време са планувани първите жертви, поради неналичието на една табелка под знак " път с преимущество " показваща, че преимуществото е единствено когато се завива от ул. " Стефан Стамболов " надясно по ул. " Георги Кондолов "??? - запита водач в обществените мрежи, който бил на косъм да изгуби живота си, поради изчезналия знак. 

Проверка на " Марица " сподели, че казусът е в доста по-голям мащаб, а точно, че няма налични пътни знаци и табели за промяна. Така няма по какъв начин да се подменят счупени, развалени, откраднати или овехтели такива.  Имаме проблем от месеци, знаците звършиха, сподели в коментар пред медията Георги Стоилов, който е началник на Оперативна програма „ Организация и надзор по превоза ” в града под тепетата. 



" Имаме проблеми с табелите от предходната година, когато всички цени на материалите скочиха доста. Отказаха ни доставки по подписани контракти точно затова. Имахме наличия, с които мислехме, че ще успеем да се оправим. Обаче се проточи подписването на нов контракт, в допълнение усложни обстановката и поголовното трошене на пътните знаци. Така те свършиха за месеци ", разказа обстановката Стоилов. 



Шефът на Оперативна програма „ Организация и надзор по превоза ”  успокои, че в този момент към този момент има определен реализатор, като вярата е напълно скоро казусът с пътните знаци да бъде решен. " Към момента имаме доста дребни количества знаци, само че от тези, които нямат необятна приложимост. Имаме желание с новия бюджет и предпочитание да оправим знаците из целия град - да сложим нови, и това да е очевидно за всички ", разяснява Георги Стоилов. 



Докато бъдат доставени пътни знаци обаче, рискът от произшествия се усилва няколко пъти. Дори единствено дин изчезнал " Стоп " може да направи големи провали, считат водачи. 

фотоси от Наташа Манева
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР