За коалиция Левицата решението на политическата криза са нови предсрочни

...
За коалиция Левицата решението на политическата криза са нови предсрочни
Коментари Харесай

Левицата поиска нови избори и предупреди партиите да не пипат Конституцията

" За коалиция " Левицата " решението на политическата рецесия са нови предварителни парламентарни избори и включване на микровълновата печка посредством връчването на втория изследователски мандат за сформиране на държавно управление. "

Tова мнение изрази водачът на обединението Костадин Паскалев на конференция пред публицисти.

По думите му " Демократична България " обезпечават конституционно болшинство благодарение на Движение за права и свободи до момента в който Демократична България " оферират механизъм за бранене на имунитета на водача на ГЕРБ Бойко Борисов ".

" ГЕРБ не клекнаха, а легнаха пред Политическа партия. Те дават курбан с Делян Добрев, своите хора в службите системата на образованието и в държавната администрация ", съобщи още Паскалев.

От " достоверното ляво " на конференцията участваха още Мая Манолова, водачът на АБВ Румен Петков, доктор Цветослава Гълъбова.

Според Паскалев е станало ясно по какъв начин ПП/ДБ ще вършат локални избори - " със свое Министерство на вътрешните работи и почистване на хората на Радев и ГЕРБ, и с хора подписали се с кръв без хрумвания по какъв начин да решат проблемите на жителите и никакви дефинирани решения ".

Той дефинира политическото мислене на Политическа партия като " незаконно " и сподели, че " хора с такова мислене не трябва да бъдат допускани до ръководството на страната ".

Според него намесването на европейските структури за Шенген и Еврозоната е позорен акт за България.

Мая Манолова, която също е част от " Левицата ", назова страната " удавник ", в който " крушират прокуратурата, правосъдната система и партиите ".

" Има една постоянна институция - президентската и по тази причина от Левицата предизвестяваме партиите да не помислят с мръсните си ръце да пипат Конституцията. Пипането на Конституцията ще е еднакво на опасност за националната сигурност ", уточни Манолова, след което удостовери мнението на парламентарната си група, че единственият излаз от обстановката, са нови предварителни парламентарни избори.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР