„За к`во да правим клипове за нашето село, където пишат

...
„За к`во да правим клипове за нашето село, където пишат
Коментари Харесай

Мис Тигрова напуска България, отива в Щатите

„ За к`во да вършим клипове за нашето село, където пишат единствено злобари. Няма да направя повече нито един за вас. В нито един мой клип няма да има дума на български. Ако желаете, наемайте преводачи!” Така мис Тигрова разгласи, че поставя завършек на интернет кариерата си по българските земи.

Вместо това колоритната влогърка е решила да става известна в Съединени американски щати. И даже към този момент има фейсбук страница на британски, в която има „ цели” 17 души почитатели.

Брюнетката е ядосана, че я взимат на майтап и постоянно й насочат отрицателни мнения. Затова е и пренасочила напъните и вниманието си да натрупа известност оттатък океана.

„ Българската публика не ме интересува. Вие не сте почтени. Намирайте си различен отдушник на вашите ежедневни проблеми”, съобщи още брюнетката.

Мая, както е същинското име на брюнетката, към този момент се е заела да покорява Америка и е уверена, че ще сбъдне американската фантазия, написа България през днешния ден. Тя обаче крие новия си Facebook план, от боязън, че може да бъде налазен от тролове и злобари.

„ Вече имам 17 американци в моята страница. Те ще станат 17 милиона. Вие няма да намерите страницата, а аз няма да ви я покажа, тъй като тя е единствено за чужденци. Само в един американски щат има хора колкото три наши страни.

Моята тактика да стана известна в Съединени американски щати ще бъде сполучлива, щом единствено за 1 нощ съм привлякла 17 души. И няма нито един българин там”, кълне се брюнетката.

Мис Тигрова стана известна около любовните си драми с различен интернет герой–Цецо Боклука. Докато тя се жалваше на цяла България, по какъв начин той я пребива, само че все пак тя остава с него, нейните терзания бяха следени от над 50 000 почитатели.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР