За жените невинаги оргазмът се случва с лекота и затова

...
За жените невинаги оргазмът се случва с лекота и затова
Коментари Харесай

Седем съвета как дамите да подобрят оргазма си

За дамите не всеки път оргазмът се случва с лекост и по тази причина доста дами се усещат неудовлетворени в полово отношение. Разбира се, има техники и препоръки, които могат да ни оказват помощ да подобрим половите си благоприятни условия, както и да доближаваме по-лесно до оргазъм. Вижте няколко такива съвета.

Не пропускайте любовната игра
Проучване, оповестено в журнала „ Хормони и държание “, демонстрира, че високите равнища на окситоцин в тялото оказват помощ на двойките да имат по-чувствени оргазми. За да се радвате на по-високи равнища не е належащо да взимате добавки, задоволително е единствено да се гушкате повече, да се докосвате, милвате и целувате, с други думи – да не пропускате любовната игра. Тя ще ви помогне да стигнете по-лесно до оргазъм.

Забавете финала
Вместо да бързате да достигнете оргазъм, науката споделя, че би трябвало да изградим пътя си към оргазма като стопираме понякога акта, все едно вървим по ръба и забавяме темпото. Това ще усили доста удоволствието, което ще изпитате при приключване.

Упражнявайте се
Както всяко нещо, в което желаеме да сме доста положителни, по този начин и в секса следва да се упражняваме доста, с цел да усъвършенстваме уменията си. От огромно значение е да сме и в добра физическа форма, като постоянните тренировки усъвършенстват общия мускулен тонус, подтикват кръвния поток към гениталиите, което води до увеличение на желанието и усъвършенства настроението.

Бъдете повече егоисти
Много постоянно се оказва, че мислим повече за това да доставим наслаждение, вместо да насочим фокуса си върху нас самите. Целта в действителност би трябвало да е тъкмо такава – да се концентрираме най-много върху личното наслаждение. Тревожим се прекомерно доста дали сътрудникът ни се усеща добре, изпитва ли наслаждение, удобно ли му е, а това забавя нашия оргазъм. Възможно е даже да не стигнем до него от прекомерно доста мисли за другия.

Не се опитвайте да стигнете до оргазъм
Може да звучи неуместно, само че в действителност разковничето е точно в неналичието на прекомерно усърдие да свършите. Вместо това е добре просто да се отпуснете и да се оставите на удоволствието да ви завладее, като не мислите за никакви други странични неща с изключение на секса.

Открийте нещата, които ви възбуждат
За да се настроите на секс вълна е значимо да знаете какво ви подготвя и възбужда, както и кои са спирачките ви в секса. Това е огромна част от процеса към постигане на оргазъм, защото всеки човек се възбужда от разнообразни неща, както и желанието му може да бъде прекратено в резултат на нещо несъмнено и съответно за него. Когато знаете задоволително за тези неща, ще е по-лесно да свършвате.

Приветствайте тантра техники
За по-чувствени преживявания в леглото може да опитате да намесите тантрическите тактики. Една от тях е да седнете един против различен, да заемете комфортна позиция и да се гледате право в очите за най-малко 30 секунди или минута. Старайте се да сте фокусирани с ляво око върху ляво око и да не местите взор напред-назад. Емпатията в действителност работи главно посредством зрителния контакт и чувството за невероятна дълбочина сред двама души. Грижата и разбирането на колегата чрез зрителния контакт спомага да се усили удоволствието от секса.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР