За изваждането на тялото са повикани и професионални алпинисти. Пети

...
За изваждането на тялото са повикани и професионални алпинисти. Пети
Коментари Харесай

Пострадалият българин в Хамбург е в стабилно състояние, вадят четвъртия загинал

За изваждането на тялото са извикани и професионални алпинисти. Пети строителен служащ, потърпевш при вчерашната акцидент, беше откаран в болница с животозастрашаващи пострадвания. Състоянието му е устойчиво, бе обявено тази заран.

По първични сведения през вчерашния ден сутринта строителното скеле е рухнало върху асансьорна шахта. По данни на локалните управляващи четиримата починали и тежко раненият са от България.

Причините за сриването на строителното оборудване към момента не са изцяло изяснени. На него е имало струпани строителни материали, които също са пропаднали в шахтата, сподели представител на пожарната. Той не пожела да разяснява медийните известия, съгласно които е допустимо да става дума за претоварване на скелето, което да е довело до рухването му.

Според пожарната структурата се е сринала от осмия до приземния етаж. Образувалата се купчина от парчета доближава до втория етаж на строящата се постройка. Един от ръководителите на избавителната интервенция разказа планината от парчета като " голямо Микадо (настолна игра със събиране на клечки - бел. ред.) от железни пръти за скеле ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР