За изпращането на децата от подготвителните групи бе организирано специално

...
За изпращането на децата от подготвителните групи бе организирано специално
Коментари Харесай

Изпратиха тържествено випуск 2023 на детска ясла „Слънчев кът“ във Видин

За изпращането на децата от подготвителните групи бе проведено особено празненство, оповестиха от локалната администрация в Община Видин.

Гости на събитието бяха заместник-кметът на Община Видин Борислава Борисова, ръководителят на Общинския съвет Генади Велков и шефът на детска градина „ Зорница “ Светлана Петкова.



„ Детската ясла е Ваш дом. Връщайте се, когато желаете, добре пристигнали сте. Надявам се, че екипът на госпожа Нина Емилова постоянно ще Ви посреща. Пожелавам Ви едно нехайно детство, радостни игри и натрупвайте нови познания в детската градина. На добър час! “ - с огромно неспокойствие поздрави малчуганите Борислава Борисова. Тя благодари на чиновниците в детското заведение за грижите и професионализма, които поставят всекидневно в развъждането и възпитанието на нашите деца. Заместник-кметът връчи приветствен адрес на шефа на детската ясла от името на кмета на Общината доктор Цветан Ценков. „ Нека най-малките поданици на Община Видин и отсега нататък да се усещат в детска ясла „ Слънчев ъгъл “ като в собствен дом и да порастват щастливи и безгрижни. А на тези, които в този момент се разделят с това първо за тях учебно заведение, поисквам да надграждат с лекост добитите тук умения и познания. На родителите искам да се гордеят със своите пораснали деца и да бъдат постоянно тяхната най-сигурна опора! “ – написа в адреса.

Директорът на яслата Нина Емилова също поздрави децата по случай завършването им и благодари на Общината за оказваната поддръжка.

Възпитаниците на детското заведение бяха подготвили хубава стратегия с доста песни, танци и стихотворения.

От през днешния ден малчуганите ще имат още благоприятни условия за занимания и игри. Те получиха батут, който е подарък от кмета на Общината доктор Цветан Ценков, ръководителя на Общинския съвет Генади Велков и заместник-кмета Борислава Борисова.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР