За изненада или не се оказва, че пръстенът, който Уилям

...
За изненада или не се оказва, че пръстенът, който Уилям
Коментари Харесай

Годежният пръстен на Кейт Мидълтън - много по-скъп от този на Меган Маркъл и Камила!

За изненада или не се оказва, че пръстенът, който Уилям подари на Кейт, е с доста по-висока стойност от тези, които са получили половинките на принц Хари и принц Чарлз. Зашеметяващият сапфирен годежен пръстен с инкрустирани диаманти на херцогиняна на Кеймбридж е фамилно завещание. Веднъж е принадлежал на майката на Уилям и Хари - принцеса Даяна.

След като Чарлз даде пръстена на лейди Ди през 1981 година, той имаше пазарна стойност в размер на 38 000 $. Но имайки се поради инфлацията, бижуто цената на бижуто скочи на 135 000 $.

А една много огромна детайлност направи този пръстен повече от драгоценен - с него Уилям предложи брак на Кейт и тогава цената му се подвигна над 400 000 $.

Експерти, които изкарват прехраната си с оценка и продажба на диаманти от висок клас, споделиха, че пръстенът на Меган Маркъл, който носи своя генезис от Република Ботсвана, е със стойност 200 000 $.

Пръстен като този - 3-каратов елмаз, коства към 200 000 $ заради високото качество на направа и камък. За всички нас, които нямаме кралско родословие, може да се откри същия размер елмаз за към 80 000 $, само че с доста по-компромисни характерности от този на Меган. "

Пръстенът на избраницата на Хари е с главен камък от Ботсвана и заобикалящи го сходни по величина диаманти от персоналната сбирка на Даяна. Ето този дребен факт - наличието на диаманти от кралската сбирка, в действителност го прави скъп във всеки един смисъл на думата.

Годежният пръстен на Камила Паркър Боулс идва от сбирката с бижута на Елизабет II. Огромният пръстен е комбинация сред арт деко дизайн на камъните и съвременна златна халка.

" Предполагаме, че пръстенът с 5-каратов елмаз и смарагд в централната си част, може да се остойности на 250 000 $. "

Ако всички тези оценки на годежните пръстени на кралските особи са верни, то напълно умерено можем да създадем заключението, че Кейт Мидълтън носи на ръката си най-скъпото украшение, следвана от Камила и Меган.

Източник: edna.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР