За изкусния бургаски кулинар отличната и отличителна визия на ястията

...
За изкусния бургаски кулинар отличната и отличителна визия на ястията
Коментари Харесай

Шеф Ивелин Кръстев: Първата вечеря на сляпо в Бургас е връщане към вкуса

За изкусния бургаски кулинар отличната и отличителна визия на ястията е наложителна, само че не би трябвало да е доминантна

26 януари е денят, в който Бургас ще има своята първа вечеря "на сляпо " - Тайна вечеря епизод 1: България. Домакин и уредник на събитието е единственият 5-звезден хотел в морския град - Гранд Хотел и СПА Приморец. Добре пристигнали са всички любопитни кулинарни приключенци, които желаят да се върнат към изконния усет на храната. Специални маски, наложителни за всеки посетител на събитието, ще приглушат оптимално светлините и ще оставят храната да нарисува своя картина от усети и аромати, несмущавана от образни внушения. Персонални гид-асистенти, ще бъдат разполагаем на гостите в изкушаващият кулинарен адвенчър. Стартът на събитието е в 19:30 часа.

Първият епизод на поредицата Тайни вечери "на сляпо " е отдаден на България. За него, повече споделя началник Ивелин Кръстев - основен готвач на Средиземноморски ресторант Салини в Гранд Хотел и СПА Приморец.

"Последните години, в света на кулинарията прекалено много се натъртва на визията. С поредицата си вечери "на сляпо ", ние ще потвърдим, че водещият доминант в действителност е и постоянно ще бъде усетът " - споделя началник Кръстев.

"Реално, публиката на Запад е по-готова и отворена за сходни ексцентрични пробни събития. Затова и взехме решение да посветим първият епизод на поредицата на България. Така, вечерята ще е по едно и също време близка, само че и непозната " - добавя изкусният кулинар.

После, повдига леко завесата към първото по рода си за Бургас събитие: "Не очаквайте обичайни неща. Тайна вечеря епизод 1: България показва националната ни кухня и артикули, в нов прочит и жанр. Ще я поднесем в композиция с ефектни акценти от средиземноморската кухня, които не преобладават, а звучат в естетика и основават нови неповторими вкусни комбинации. Храната е съобразена напълно с изискващата лесна консумация идея на вечерта. Степените на менюто са четири и няма да бъдат оповестени авансово, с цел да останат изненада за гостите. С оглед на този миг, молбата ни е в случай че има хора със характерни хранителни диети, алергии и желания, те да ги споделят, когато вършат своята резервация. "

Разказва още. За това, какъв брой е значим екипът, който стои не зад тила ти, а до теб и работи неуморно с една единствена цел: доволният клиент. За удовлетвореността от добре свършената работа, която идва след отличните мнения от страна на хората, за чието кулинарно доволство се грижи Средиземноморски ресторант Салини. За кулинарното 7-степенно посрещане на Новата 2018 година, което провокира същинска еуфория у гостите на Гранд Хотел и СПА Приморец - доста от които на 1 януари търсят началник Кръстев с цел да споделят насладата си от превъзходното празнично меню - съгласно тях, постоянно подценявано на сходни тържества, за сметка на развлекателната стратегия. В Гранд Хотел и СПА Приморец обаче, недостатъци и случайности няма. Тук всеки подробност е точно плануван и направен и напаснат с другите в напълно цяло, което подсигурява постоянно отличен престой в 5-звездното украшение на Бургас, във всеки един смисъл.

Шеф Ивелин Кръстев е отличен експерт, с богати въображение, експериментаторски дух, знания и над 20-годишен опит в региона на кулинарията. Тя го води до Германия, Финландия и след това назад в Родината - само че не в родната му Варна, а в Бургас. Тук, той впряга своите познания и умения в Средиземноморски ресторант Салини. "За мен, храната е изкуство. Така я разбирам, по този начин я чувствам, по този начин я сътворявам и сервирам на хората " - споделя той, преди да потъне в царството, в което основава своята кулинарна магия - голямата подредена и извънредно чиста кухня, където всеки човек и подробност тежат на точното си място.

Средиземноморски ресторант Салини, значи връщане към усета, смесен с изключителна визия. Тук, ще откриете освен елегантна, спокойна конюнктура и отличен, непоказен сервиз, само че класни кулинарни преживявания. Защото началник Кръстев и неговият екип не готвят - те основават изкуство - и най-голямата им задоволеност е вашето доволство.

Тайна вечеря епизод 1: България е събитие от концепцията Let's Get PRIM на Гранд Хотел и СПА Приморец. Тя цели основаване на неповторими прекарвания в региона на кулинарията, културата, изкуството, музиката и други, за бургазлии и гостите на града.

Цена на куверт: 49.00 лв. на човек.

За повече информация и резервации: +359 56 8 12345 | [email protected]

Менюто е в 4 степени и е изненада за гостите. Поради това, апелирам, в случай че имате хранителни алергии, желания, характерна диета, споделете я при резервацията. РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Коментари (0)Коментатори (0) публикувай коментар



Коментарът се запаметява. Моля, изчакайте... Ако сте регистриран консуматор влезте с вашите e-mail и ключова дума. Това ще Ви улесни при публикуването на коментар .

Все още нямате регистрация? Регистрирайте се , гратис е и става бързо .

За вход в системата, можете да употребявате и своя коментар:
код: Забележка: Публикуването на мнения не е анонимно . Всеки публикуващ коментар автоматизирано се съгласява с Общите условия за писане на мнения.

Условия за издание на коменатри:

Коментарите подлежат на администраторски надзор. Нецензурни, расистки изявления и обидни отзиви, както и рекламни послания могат да бъдат изтривани. Всякаква пропаганда и реклама на каквито и да било артикули, услуги, марки или компании е изцяло неразрешена. При доказване на лъжовен или подвеждащ коментар, същият ще бъде изтриван. При чести нарушавания от страна на един консуматор, достъпът му до уеб страницата ще бъде стеснен.Коментарите към публикациите са за разискване на тематиката, разисквана в публикацията. Всякакви мнения, които не са по тематиката, могат и най-вероятно ще бъдат изтрити. Обръщения към уеб страницата и поддържащите го в мненията не се позволяват. За задачата, апелирам, използвайте опциите за контакт с нас, посочени на страницата " За контакти ".



Зареждане! Моля, изчакайте... Покажи: Всички | Само на регистрирани | Моите Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за наличието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за издание на мнения.
Все още няма мнения към публикацията. Бъди първият, който ще напише коментар!Още вести от Новини от Бургас: Стартира конкурс за детско творчество с тематика " Легенда за първия к...10:47 / 18.01.2018 Откриха пушка и газов револвер в колата на доктор Миринчев след разс...20:44 / 17.01.2018 Бургазлия, укрил налози за над половин милион лв., отива на съд16:44 / 17.01.2018 Млада жена се самоуби след скок от 9-ия етаж в Кърджали16:14 / 17.01.2018 Лошо стартира новата година! Факт е първият инфектиран с ХИВ в Бургас...16:06 / 17.01.2018 Разпитаха очевидци на атентата в " Сарафово "! Никой не помни да е...12:50 / 17.01.2018
ИЗПРАТИ НОВИНА Новини от през днешния ден [13] Новини от през вчерашния ден [46] « Януари 2018 година » пон вто сря чтв пет съб нед12345678910111213141516171819202122232425262728293031 Виж още: Бургазлийка предизвестява за нова лъжлива скица, чуйте описа й пред Burgas24.bg!16:24 / 16.01.2018 Луна осъди Динко! Ловецът на б
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР