За изключително неприятна ситуация, която се е разиграла в пловдивския

...
За изключително неприятна ситуация, която се е разиграла в пловдивския
Коментари Харесай

Врата на автобус затисна баба за шията

За извънредно неприятна обстановка, която се е разиграла в пловдивския градски превоз, сигнализира четец на Plovdiv24.bg. Случката по линия 26 е от 8 май. Ето какво споделя очевидецът:

Здравейте, желая да изкажа възмущението си от водач по линия 26 и брутална обстановка, която се разигра във вторник, малко преди 18 ч. Почувствах се все едно не съм в градски рейс, а в селска механа. На едно кръстовище, до момента в който изчакваше светофара, водачът спря да си бъбри с водач на различен рейс и на извънредно висок глас прозвучаваха всевъзможни долнопробни изрази, само че това е единствено началото. Бруталната преживелица стана малко по-късно.

На спирката на Пловдивския университет, малко преди "Тримонциум ", баба с дете, аз и още няколко индивида, понечихме да слизаме, както си му е реда при отворена задна врата. Когато пристигна редът на бабата да слиза, неизвестно за какво, водачът затвори вратата и затисна бедната женица за шията.
Гледката беше брутална и ужасяваща.

Аз и други хора се разкрещяхме незабавно и водачът отвори вратата, само че кръвта на всички ни се смрази. За благополучие бабата беше добре. Чист шанс, че нямаше даже съдбовни последствия, та дамата беше една мъничка и слабичка, да не приказваме за ужаса и на детенцето с нея. Тази панорама няма по какъв начин да не помни.

Женицата след това единствено добави: "Добре съм, само че по този начин става, когато водачът се разсейва с диалози. "
Ще е добре, в случай че има метод да се накаже водачът на рейса, за жал не съумях да направя фотография, тъй като бях мощно обиден и помагах и на дамата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР