За Има такъв народ (ИТН) оставането във властта не е

...
За Има такъв народ (ИТН) оставането във властта не е
Коментари Харесай

Ива Митева: Доказахме, че за ИТН оставането във властта не е на всяка цена

За " ИТН " (ИТН) оставането във властта не е непременно и това го показахме с дейностите си. За страдание омразата и гневът се изляха върху нас и всички са против нас, сподели в Разград зам.-председателят на Народното събрание (НС) и член на парламентарната група на Има Такъв Народ Ива Митева. Тя, дружно с депутати от групата взе участие довечера в среща с членове и симпатизанти на партията от Разград и Русе.

Във връзка с консултациите за сформиране на държавно управление Митева уточни, че се пробват да създадат това, което ще бъде най-добре за всички. „ Най-лошият вид е да отидем на избори и не считам, че това ще докара до положителни резултати за някой “, сподели националният представител.

По думите й от Има Такъв Народ считат, че ситуацията е такава, че би трябвало някак си всички да се обединят. „ В последните дни виждаме, че всички поддържат това, за което говорехме през цялото време – че би трябвало да се обединим, да сме дружно, само че освен на думи. Убедени сме, че в случай че в този момент не си подадем ръце и не търсим общото между тях, няма по какъв начин да го създадем в идващ парламент, без значение кои партии ще са в него “, добави Митева. Тя изясни, че обединяването би трябвало да става последователно, да се спре с търсенето на врагове, а да се отварят нови порти и да се строят нови мостове.

" Оказа се, че властта в действителност е игра, само че ние казахме, че няма да я играем по този метод и че мимикрията не е за нас и ние не сме част от нея. Силно се надявам всеки да си е научил урока, да е схванал за какво се стигна до тук и при един сполучлив трети мандат да стартираме да работим по нов метод “, добави Ива Митева.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР