За икономическото възстановяване на Европа от ключово значение ще бъде

...
За икономическото възстановяване на Европа от ключово значение ще бъде
Коментари Харесай

ЕК: Кризата от COVID-19 застрашава социалните придобивки в ЕС

За икономическото възобновяване на Европа от основно значение ще бъде да се сложи фокус върху намаляването на разликите, съобщи еврокомисарят по труда и обществените въпроси Никола Шмит във връзка последния отчет на Европейска комисия за заетостта и общественото състояние в Европейски Съюз.
Тази година отчетът е направен под знака на пандемията от ковид, вредите от която ще бъдат отстранени най-ефективно, в случай че държавите-членки на Европейски Съюз употребяват в оптималната степен решенията на цифровия и екологичен преход.
 Хърватия удължи възбраната за прекосяване на границата до 30 септември Хърватия удължи възбраната за прекосяване на границата до 30 септември
Националният щаб за гражданска отбрана удължи периода на краткотрайната възбрана за прекосяване на границата на Хърватия, поради ковид....
Икономическото възобновяване би трябвало да бъде приобщаващо, заслужено и стабилно, което ще ускори обществената резистентност на европейските общества.
Това значи в центъра на напъните да бъде подложен индивидът. За да се подсигурява резистентност, взаимност и доближаване, отговорът на Европейски Съюз би трябвало да се концентрира най-вече върху заетостта, намаляването на неравенството и даването на равни благоприятни условия, акцентира еврокомисарят.
Пандемията от заплашва постигнатия до момента обществен прогрес, защото икономическият потрес е по-голям от рецесията през 2008 година, а най-силно наранени са най-уязвимите елементи на обществото.
Европейската комисия установи, че въвеждането на минимално възнаграждение има позитивно въздействие и упорства за възстановяване на обществената тъждественост, както и вложение в обществени ограничения дружно с екологичния преход.
 Италия пред злополука: Няма туристи Италия пред злополука: Няма туристи
За доста малко време италианското лято даде лъч вяра. След като излезе от това, което беше, при започване на 2020 година, едно от най-тежк...
Необходими са ограничения за краткотрайно обществено застраховане за безработица, с цел да се облекчат последствията от рецесията. Естествено, груповите контракти и общественият разговор имат позитивен резултат върху справедливостта на работното място, подобряването на приходите и на изискванията на труд.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР