За грозни гледки съобщиха столичани в мрежата. Случаите са отделни,

...
За грозни гледки съобщиха столичани в мрежата. Случаите са отделни,
Коментари Харесай

Деца играят на сметище в София СНИМКИ

За грозни гледки оповестиха столичани в мрежата. Случаите са обособени, само че са обединени от своето естество. Става въпрос за отпадъци, които замърсяват обществени места.

Столичанка споделя, че боклуци се валят край претъпкани кошчета за боклук. Това става на броени метри от площадка с катерушки, на която си играят малчугани. Жулия П. прибавя, че проблем с изпразването на казаните има, само че се чуди за какво жителите не престават да хвърлят отпадъците си там, знаейки за обстановката.

" Ако всеки почиства след себе си, това ще помогне за решаването на казуса ", счита тя.  Снимките, показващи " свинщината " са снимани в парк, намираш се в кв. " Надежда ". Подобни гледки има и в други елементи на страната, а постоянно отговорността носят точно недобросъвестни жители.

" Това са малко фотоси от през днешния ден от дребния парк. Ясно е, че има проблем и изхвърлянето на цялостните кошчета, само че не разбирам като виждаме това всички ние, за какво продължаваме да хвърляме в близост тази скотщина. Ако всеки почиства след себе си, това ще помогне за решаването на казуса ", написа Жулия П.

В прилежащ квартал на столицата жител сигнализира за сходна обстановка, която е надалеч по-фрапираща. Той популяризира фрагменти от региона край стадион " Септември ", които възмущават локалните. На тях се вижда обраслия с растителност вход на оборудването, а наоколо до него е сниман и огромен куп боклук, който като че ли се намира не в сърцето на София, а на някое бунище.

" Стадион " Септември " в София се трансформира в бунище ", установи Иван Н. Двете разнообразни преживелица са част от по-голям проблем. Този със съвестта на жителите към заобикалящата ги среда, само че и отношението на виновните органи към сходни привидно битови случки. Намеса от институциите би решило краткотрайно обстановката, само че ще се радват ли столичани на чистотата, в случай че други още веднъж безконтролно стартират да мърсят?





Снимки: Жулия В., Иван Н.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР