За големи парчета стъкла в тенджерата с десерт на детска

...
За големи парчета стъкла в тенджерата с десерт на детска
Коментари Харесай

Откриха стъкла в десерта на детска кухня във Варна

За огромни части стъкла в тенджерата с десерт на детска кухня " Карамфил " във Варна, алармира в обществените мрежи една от пострадалите майки Сиси Дончева, научи Moreto.net.

Жената споделя, че в събота до момента в който е чакала на опашка от към 150 майки, видяла по какъв начин една от служителките на кухнята, която разсипвала храната, да изкарва две големи стъкла от тенджерата с десерт на децата.

" Бях последна на опашката от към 150 майки, когато пред мен дамата, която разсипва храната изкара тези две голямо стъкла от тенджерата с десерт на децата. Не знаех по какъв начин да отвръщам, майката преди беше също в смут, преди нас тя е нахранила 150 деца с тези стъкла. Не желая да оставя този случай по този начин, по тази причина апелирам дайте ми съвет към кого да се обърна ", написа пострадалата.

Директорът на Областната дирекция по сигурност на храните (ОДБХ) в морската столица доктор Златина Димова заяви за Moreto.net, че " одеве " е схванала за случая и съобщи, че ще бъде направена инспекция.

Какви наказания се плануват в случай че бъде открито нарушаване, следва да разберем. /moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР