За ГЕРБ при съставянето на правителство са важни ясните евроатлантически

...
За ГЕРБ при съставянето на правителство са важни ясните евроатлантически
Коментари Харесай

Деница Сачева: Програмите ни с ДБ са сходни, ние сме от едно политическо семейство

За ГЕРБ при съставянето на държавно управление са значими ясните евроатлантически цели и правила, икономическата рационализация на страната, вложенията в обучение и нововъведения, общественият разцвет. Това съобщи пред бТВ депутатката от ГЕРБ Деница Сачева.

Тя уточни, че ГЕРБ виждат най-вече сходства с програмата на Демократична България, с която са от едно политическо семейство.

„ В енергетиката нямаме разлики “, означи Сачева. Същото важи и за образованието и обществената политика, която е насочена повече към пазара на труда, а не към напразно разпределяне на пари.

Има припокриване и във връзка с евроатлантическото съдействие и партньорство.

По отношение на разногласията по Изборния кодекс тя означи, че е значимо да се подсигурява честността на изборите, а не инструментариумът самичък по себе си. Притесненията са свързани с това по какъв начин се регистрира вотът.

По отношение на упреците към хартиения избор Сачева разяснява, че в обстановка с 9-членна комисия, формирана от разнообразни партии, в наличие на покровители и наблюдаващи, при видеонаблюдение във всяка секция, не може да си показа по какъв начин биха се направили огромни операции.  Същевременно софтуерът също се прави от хора, които не са идеални.

Не можем да предпоставяме, че всички хора, които се занимават със програмен продукт са морални, а тези които се занимават с хартия, са аморални, означи тя.  

„ Продължаваме промяната “ като че ли не схваща съществени правила на демокрацията, държат да наложат тирания на малцинството “, установи Сачева.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР