За евентуален проект на Кирил Петков и Асен Василев Плевнелиев

...
За евентуален проект на Кирил Петков и Асен Василев Плевнелиев
Коментари Харесай

Росен Плевнелиев: Радев е силен, защото го позиционираха като основен съперник на Борисов

За възможен план на Кирил Петков и Асен Василев Плевнелиев задочно попита, че в случай че той се случи, какви ходове би имал президентът Радев, в случай че не бъде определен за втори мандат? Според Плевнелиев Радев не може да се върне в Българска социалистическа партия, защото няма да бъде признат.

Росен Плевнелиев предвижда, че Радев би се борил за министър-председател посредством новия политически план.

По думите му Кирил Петков и Асен Василев са горди, че са част от служебния кабинет на Радев.

Ако президентът Радев завоюва втори мандат, то новият политически план ще употребява неговата известност и ще се търси вид за взаимно ръководство с " Демократична България ", сподели Плевнелиев.

Допълни, че Слави Трифонов не е играл по свирката на Румен Радев, новосъздадената партия ще взима гласове на Трифонов, на Българска социалистическа партия и " Изправи се. БГ! Ние идваме ", като в един миг може да се окаже, че Мая Манолова ще остане отвън борда.

Плевнелиев чака новата партия към Кирил Петков и Асен Василев да бъде основана до 2 седмици. Изрази вяра, че ще има повече хора като Кирил Петков в българската политика.

Обяви се за влизането ни в еврозоната по-скоро, защото и прокуратурата ще работи по-добре и ще има повече стратегически вложения, а президентът Радев не загатва думата " еврозона ", което е проблем, сподели Росен Плевнелиев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР