За Евън Гершкович дузината явявания в московските съдилища през изминалата

...
За Евън Гершкович дузината явявания в московските съдилища през изминалата
Коментари Харесай

Американски журналист отбелязва една година в руски затвор, докато съдилищата продължават да удължават времето му зад решетките

За Евън Гершкович дузината явявания в московските съдилища през миналата година са попаднали в образец.

Надзиратели водят американския публицист от прословутия затвор Лефортово с микробус за късото пътешестване до постройката на съда. Той е воден с белезници в клетката на обвинените пред арбитър за следващото чуване по отношение на предварителното му задържане по обвинявания в шпионаж.

Производствата постоянно са завършени. Жалбите му постоянно се отхвърлят, а времето зад решетките постоянно се удължава. След това се връща в Лефортово.

Гершкович беше задържан преди година в петък, до момента в който беше на репортаж за The Wall Street Journal в град Екатеринбург в Уралските планини. Федералната работа за сигурност или ФСБ твърди, че той е работил по заповед на Съединени американски щати за събиране на държавни секрети, само че не е дал доказателства в поддръжка на обвиняването, което той, вестникът и държавното управление на Съединени американски щати отхвърлят. Вашингтон го дефинира като непозволено арестуван.

Периодичните правосъдни изслуш...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР