За една жена е много важно да се чувства в

...
За една жена е много важно да се чувства в
Коментари Харесай

САМО ЗА МЪЖЕ: 3 начина да накарате любимата си да се чувства като богиня

За една жена е доста значимо да се усеща в сигурност във връзката си. Любовта на дамата минава през обожанието на мъжа до нея. Мъжът е най-щастлив, когато дамата до него му се възхищава, харесва всичко, което той прави и го прави оценка, хвали го и му е признателна. Може да звучи комплицирано да съхраните връзката и възприятията си, само че в действителност не е напълно по този начин. Колкото е комплицирано, толкоз е и просто.

С някои дребни жестове всеки ден можете да засвидетелствате любовта си и да вършиме връзката си още по-силна. Повечето дами изпитват неустановеност във външността си, не всеки път са сигурни дали тялото им наподобява привлекателно за мъжа до тях. Стараят се да прикриват бръчките си, несъвършенствата си, подреждат косата си в красива прическа, носят грим, с цел да са красиви и привлекателни. Всичко това обаче е на повърхността.
свързани новини19291на 22.06.20185956на 21.02.2018
Когато мъжът прозре, че за него вие сте единствената, той ще се постарае да ви накара да се чувствате като богиня. Щастливата жена прави и връзката щастлива. Някои мъдри мъже знаят това и се стараят. Ако сте мъж, който към момента не знае по какъв начин да накара си да се усеща като богиня, вижте 3 елементарни метода да го извършите.

1. Накарайте я да не се усеща като че ли би трябвало да прави всичко сама.

Една жена би трябвало да знае, че може да разчита на мъжа до себе си. Дамите в днешно време са мощни, само че не могат да носят цялата отговорност за връзката и за отговорностите в нея, както и у дома. За да я накарате да се усеща като същинска богиня, не я оставяйте да ви моли да извършите нещо. Правете го сами без да се постанова тя да ви подсеща. Отменяйте я в някои отговорности. Включвайте се повече в общите задания и не се отнасяйте с нея като с стопанка, която има единствено тази функционалност във връзката ви.

2. Кажете ѝ, че ще я подкрепяте във всичко.

Някои мъже вършат грешката да не утвърждават нещата или заниманията, професионалните задължения или други ползи, които нежните им половинки имат. Оттук произтичат и доста проблеми във връзките, които постоянно се явяват като непреодолими. Ако двамата сътрудници демонстрират непреклонност към ползите и заниманията на другия, без да ги одобряват, това може да докара до срив в връзките. Вместо това подкрепяйте си жена в нещата, които прави. Очаквайте същото от нея в отговор на любовта ви, написа az-jenata.bg

3. Бъдете непрекъснати в напъните си.

Ако си обещаете да вършиме повече жестове за си жена, само че бързо се откажете след една-две прояви на схващане и поддръжка, това ще попречи на връзките ви. Старанието би трябвало да е непрекъснато. За да се почувства обичана една жена, да се усеща като богиня във вашите очи, тя би трябвало непрестанно да усеща поддръжката ви, утехата ви, мощното ви рамо, на което да се опре в потребност.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР