За единайсета поредна година ТЕЦ ЕЙ И ЕС Гълъбово“ изненада

...
За единайсета поредна година ТЕЦ ЕЙ И ЕС Гълъбово“ изненада
Коментари Харесай

ТЕЦ „ЕЙ И ЕС Гълъбово“ дари първокласниците в Гълъбово с раници и пособия за първия учебен ден за единайсета поредна година

За единайсета поредна година Топлоелектрическа централа „ ЕЙ И Европейски Съюз Гълъбово “ изненада първокласниците в Община Гълъбово. За първия образователен ден най-модерната въглищна централа в България им подари училищен раници, цялостни с образователни принадлежности и пособия. Всички 94 деца в община Гълъбово бяха сюрпризирани в класните стаи още с прекрачването на учебния предел. 50 момчета и 44 девойки от СУ „ Васил Левски “, ОУ „ Св. Св. Кирил и Методий “ – село Обручище, и учебните заведения „ Св. Паисий Хилендарски “ и „ Христо Ботев “ получиха учебните пособия, обезпечени от Топлоелектрическа централа „ ЕЙ И Европейски Съюз Гълъбово “.
„ За всяко дете първият образователен ден е изпълнен с терзание от незнайното в учебно заведение, само че и с доста наслада. Радост от знанието, от разкриването на нови хоризонти. Бъдещето на всеки възпитаник се построява всяка минута в класната стая от самия него. И от това какъв брой старания ще постави през днешния ден зависи какъв брой сполучлив и осъществен човек ще бъдат на следващия ден. На добър час на всички Вас “, пожела на първокласниците изпълнителният шеф на ЕЙ И Европейски Съюз България Иван Цанков.
Осигуряването на всички нужни принадлежности за първокласниците е част от програмата за корпоративно-социална отговорност на AES България, която за 10 години надвишава 14 млн. лв.. А образованието е измежду главните цели в програмата за корпоративна обществена отговорност на компанията, която цели да насърчава развиването на младежите в района, да подтиква любознателността и уменията им и да предизвиква тяхната убеденост и самочувствие.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР