За един милион лева Християн Гущеров е продал тузарската си

...
За един милион лева Християн Гущеров е продал тузарската си
Коментари Харесай

Светлана докара Гущеров до фалит, продаде родни си дом за 1 милион и заживяха на квартира!

За един милион лв. Християн Гущеров е продал тузарската си къща в столичния квартал Бояна, твърди " България през днешния ден " базирайки се на свои чудесно осведомени източници.

Публична загадка е, че през последните месеци милионерския правоприемник изпитва финансови усложнения и евентуално по тази причина се е решил на крайната мярка. Къщата е мястото, където Християн израства, и постройката има сантиментална стойност за семейството му. В нея той живее първо с татко си, а по-късно с двете съпруги- фолк певицата Мария(бившата)  и плеймейтката Светлана Василева (настоящата). Имението в действителност е впечатляващо, като зад огромните дувари се крият лъскава сграда, необятен двор и огромен басейн.

За паричните усложнения на Гущеров се заприказва още преди три години,

само че тузарският метод на живот, който води младежът, бързо стопил спестяванията му. Хора осведомени от близко с делата му, описват че Християн натрупал отговорностите, откакто взима заеми. Дълговете се натрупали, а той не смогва да ги погасява, кълнат се от обкръжението му. Затова в един миг се принудил да разгласи за обмен къщата си и получил за нея доста сериозна сума, споделят осведомени със случая.

Под въпрос е и бъдещето на четирите автомобила на милионерския правоприемник, защото не смогва да им заплаща лизинга. Негови близки допускат, че в един безоблачен ден може и да му ги вземат. Въпреки компликациите Гущеров и неговата половинка Светлана не престават да се движат в тузарски коли, като наложително са обградени от защита. След продажбата на къщата Християн, жена му и щерка им заживяват чартърен в апартамент в първокласен столичен комплекс. Той е затворен за външни хора и има куп улеснения, само че мъчно може да се съпостави с богаташката къща в Бояна. При една от разходките с бебешката количка Светлана пусна кадър от комплекса и несъзнателно издава, че точно там е новото местопребиваване.

В общественото пространство настойчиво циркулира слухът,  че точно изкусителната госпожица е причина за краха на Гущеров. Той постоянно засипва брачната половинка си със скъпи дарове, които безусловно стопили банковата му сметка. Въпреки финансовите компликации, обичащият брачен партньор продължава да купува блага и да заплаща пътувания в чужбина, които постоянно са гарнирани с нощувки в скъпи хотели. Светлана взема решение да помогне на фамилния бюджет и през последните месеци крепко работи. Тя снима реклами и фотосесии, от които получават положителни възнаграждения и оказва помощ за закрепване на ситуацията. Но приходите не са задоволителни и обстановката продължава да се утежнява, разкриват още източници на вестника.

Злите езици приказват още, че Гущеров-младши изпитва компликации, тъй като татко му - някогашният народен представител Добромир Гущеров е вдигнал ръце от него и е спрял да му дава пари, които да харчи за развлечения. По неофициална информация двамата не се чували много време по телефона и синът знае, че самичък би трябвало да се оправя самичък с сериозното състояние. Гущеров-старши е прочут с премерените си действия и не разрешава на дамите на сина си да има достъп до благосъстоянието му. Така беше и с Мария, която публично не получи нищо след брака, като следствие призна, че даже останала без първокласната подарена кола. Подобно е ситуацията и със Светлана, която на документи не има нищо. Наскоро се заприказва че Добромир Гущеров е продал къща в центъра на София, която е заречен като подарък на внучката си и по този начин се повтори позицията, че не желае да търпи загуби от младото семейство.

Християн и Светлана подвигнаха обилна женитба през юли 2018 година, а бащата на младоженеца не участва на подписването на гражданския брак.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР